[D149-] 抗俄衛國 133: Slava Ukraini All hail Saint HIMARS

1001 回覆
54 Like 3 Dislike
反攻克里米亞
今朝嘅衛星圖
閹割嗰單新聞一出, 我已經話300KM system好快會解封
爆到咁勁係咪中咗fuel depot同ammo depot
預設答案: 烏克蘭新型自製武器
https://twitter.com/new27brigade/status/1557045611735977984?s=20&t=BakcSpCtem2YaDcU9CNOZw

無可奉告=烏克蘭做+兇手係用未公開過的武器
烏軍被人打, good乜撚
整100幾十架F-16v過去現在就好玩,橫掂美帝大把存貨
俄狗話主因係違反消防安全條例

https://www.ptt.cc/bbs/Military/M.1660094191.A.109.html
莫斯科號都係啦 水兵食煙

佢咁講只係想穩定軍心
比俄仔知道烏克蘭可以穿越戰場擊殺咁唔洗玩啦
但美國一直冇提供過超300km射程飛彈/火炮喎
am I miss something ?
點會穩定到軍心

距離前成二百公里,俄軍應該震驚

冇諗過克里米亞咁快遇襲。
你係咪誤會d咩
政府話食煙出事 咪證明唔係烏克蘭火力強
佢地好弱嫁咋 冇能力打擊後方 你地向前衝啦

咁先係俄佬目的
穩定軍心係講比d廢卒聽
你估前線廢卒信政府 定信自己對眼?
大佬 你估得只係同前線解釋咩
後面會不停有新兵
國內都要解釋
要國民知唔係烏克蘭勁 只係我地自己火燭

所有野都有政治目的 唔係9up話火燭就算
你要知道點解俄佬唔肯認係烏克蘭做個動機

睇野唔好咁天真 佢地目標解釋對象唔係你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞