[#月球#mon#monitor] 電腦螢幕集中討論(7) 召喚多鮫魚

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
終於得閒蒲頭, 個google site 既 list 上面改左少少, 大家可以睇下

有咩問題盡量答, 但始終唔係成日keep住online, 請諒解下

終於上水

辛苦哂

一公噸巴打終於等到
終於得閒蒲頭, 個google site 既 list 上面改左少少, 大家可以睇下

有咩問題盡量答, 但始終唔係成日keep住online, 請諒解下

終於上水

辛苦哂

一公噸巴打終於等到

9成問題都唔識答
usd748 又包 ship
未用過 amazon 有d 淆

突然間咁抵既, 賣家仲要係samsung

未用過 amazon 真係唔係好識睇,但seller 好似唔係 samsung 黎
多鮫魚巴打,想問下之前係dell問過價,u2917w $2700入唔入得過?
有冇巴打用緊U2718Q
想買27" 4k mon但27UD88又冇貨

呢隻好新,啱啱先有價錢
反而隻UP2718Q就出左一排不過應該無舖頭會入貨,太貴
衣家HDR 4K moon都仲要等吓,太少選擇,LG又伏味濃

用黎駁macbook順便差電 仲諗住lg幫apple出過mon會好d
睇均dell個網得U2718Q岩心水

終於上水

辛苦哂

多鮫魚

未用過 amazon 真係唔係好識睇,但seller 好似唔係 samsung 黎

免運咁抵
通常amazon 貴在運費

國際未必包
通常要埋單果下先知
多鮫魚巴打,想問下之前係dell問過價,u2917w $2700入唔入得過?

29UM59 比依個價平$1000, 用$1000 換個可調控腳架唔值

lg我都有睇過,但係dell出廠前calibrate過同埋有usb,再加埋上門保養,先心思思想買dell呢隻
發現係玩PUBG先會有黃阿藍阿咁樣
巴打們好,我本身就用緊34UM88-P唔係曲,但依家想換個4k,因為21:9睇片,打PS4好on9,所以想問下巴們有咩推薦.我自己就睇到有dell果隻P4317Q,但好似太大

好似仲有隻新出 LG 32UD99-W 依隻掂唔掂

32UD99 貴係佢curve 同support HDR10, 用唔著HDR10 既可以慳返, 打大作推得郁又有錢既話可以考慮

咁4k大個30吋,有邊款?唔該曬
請問LC27H711QECXXK 是否大家講既CH711? 因為我見3星有部分型號無L開頭。有咩分別?
CH711係咪仲未開價

請問多鮫魚巴打可唔可以答我呢個問題

國際未必包
通常要埋單果下先知

我去到入信用卡之前停左

國際未必包
通常要埋單果下先知

我去到入信用卡之前停左

仲有入口稅都加2000

國際未必包
通常要埋單果下先知

我去到入信用卡之前停左

仲有入口稅都加2000

應該係話shipping + import

魚巴
S2718h 太高可以點搞
請問LC27H711QECXXK 是否大家講既CH711? 因為我見3星有部分型號無L開頭。有咩分別?
CH711係咪仲未開價

請問多鮫魚巴打可唔可以答我呢個問題

兩個問題都係, 香港永遠係最遲先有機, 外國/大陸已經有左一段時間

但請問型號前面有L有咩分別?
睇中左Samsung ch711好耐. 但網上仲未有人討論/開箱文, 去左中央田睇有貨但無display, D貨會唔會有伏/有問題?職員又話係行貨有保養
另外用緊N 卡 GTX 1070
佢個free syn 好似浪費左,我想要2K, Va panel, 27吋係咪無g syn 選擇
謝謝多鮫魚巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞