[#月球#mon#monitor] 電腦螢幕集中討論(7) 召喚多鮫魚

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
同埋想問下 144hz VA 24吋 無推介

C24fg70(不過曲mon 24吋唔太建議)

呢隻有係黃金睇過,個效果真係唔明顯

效果係曲面效果?
仲有佢個量子技術125%sRGB會唔會靚過幾他mon?

但除咗可視角度,其他野都好優秀

c24fg70 睇字 or 睇橫線會好奇怪

平民用
自問買唔起x34/pg348q/cf791

如果佢出平面版就好

效果係曲面效果?

平民用

如果佢出平面版就好

34吋 平面會睇唔到野
144Hz 24inches有邊隻好 ?本身睇中左Samsung CFG70但又見人話咩144會爆 行咩120 又話咩較番60先得 好難簡阿 求救
144Hz 24inches有邊隻好 ?本身睇中左Samsung CFG70但又見人話咩144會爆 行咩120 又話咩較番60先得 好難簡阿 求救

用緊GeForce Gtx1070

效果係曲面效果?

平民用

如果佢出平面版就好

34吋 平面會睇唔到野

我指c24fg70

效果係曲面效果?

平民用

如果佢出平面版就好

34吋 平面會睇唔到野

平民用

如果佢出平面版就好

34吋 平面會睇唔到野

全新
加到800?
我629入

平民用

如果佢出平面版就好

34吋 平面會睇唔到野

我指c24fg70

27吋
上淘寶買完美moon 搞掂!

玩pubg lol csgo OW 3Q巴打們
PISH

平民用

如果佢出平面版就好

34吋 平面會睇唔到野

我指c24fg70

27吋

點解淘寶買平成千蚊咁多

平民用

如果佢出平面版就好

34吋 平面會睇唔到野

我指c24fg70

27吋

點解淘寶買平成千蚊咁多

係香港貴
外國都係咁平

玩pubg lol csgo OW 3Q巴打們

平民用

如果佢出平面版就好

34吋 平面會睇唔到野

我指c24fg70

27吋

點解淘寶買平成千蚊咁多

係香港貴
外國都係咁平

不過淘寶買無得試,有壞唔知有無得退就算有都好麻煩

如果佢出平面版就好

34吋 平面會睇唔到野

我指c24fg70

27吋

點解淘寶買平成千蚊咁多

係香港貴
外國都係咁平

有得加錢 叫佢check 完美moon
當然保養實無 自己取捨

如果佢出平面版就好

34吋 平面會睇唔到野

我指c24fg70

27吋

點解淘寶買平成千蚊咁多

係香港貴
外國都係咁平

當然保養實無 自己取捨

曲moon得廿幾吋睇得好辛苦,早半個月買左lg23mp68vq
究竟香港有無賣samsung c24fg73
淨得淘寶有

如果佢出平面版就好

34吋 平面會睇唔到野

我指c24fg70

27吋

點解淘寶買平成千蚊咁多

係香港貴
外國都係咁平

當然保養實無 自己取捨

有無店鋪介紹?
岩岩入手 s2418h
但用唔到HDR
關唔關顯示卡問題?
用緊陳年GRX560

如果佢出平面版就好

34吋 平面會睇唔到野

我指c24fg70

27吋

點解淘寶買平成千蚊咁多

係香港貴
外國都係咁平

當然保養實無 自己取捨

有無店鋪介紹?

召喚大門大獸神巴打
原來C27FG70 2399人仔平到咁
完全諗唔到去某C買既理由

係邊

係邊

https://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.15.ebb2eb2uzfOnk&id=548528016744&ns=1&abbucket=7#detail

係邊

https://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.15.ebb2eb2uzfOnk&id=548528016744&ns=1&abbucket=7#detail

巴打呢間野信唔信得過?
新手一問
1050ti 想買隻24寸mon
平時玩開lol cdgo ow
有冇推薦?
1050ti好似唔夠力玩2k
係咪得1080p揀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞