[#月球#mon#monitor] 電腦螢幕集中討論(7) 召喚多鮫魚

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
想問冇LFC嘅freesync係咪冇乜用,不如唔洗刻意買freesync mon,開Vsync就算?
巴打
我依家用緊華碩 vx239h 都幾滿意
想換一個 29吋左右既mon

主要玩電腦game ps4 pro 同睇戲多
睇過好似 推介dell果個mon但果個 好似得27吋
有冇推介
想問下各位巴 2000蚊到 平時上網睇片 文書工作 打機用ps4 好唔好用曲mon 同埋係咪都係得三星果隻?
想問下各位巴 2000蚊到 平時上網睇片 文書工作 打機用ps4 好唔好用曲mon 同埋係咪都係得三星果隻?

除咗21:9外,其實曲唔曲冇咩分別

仲要睇曲率
巴打
我依家用緊華碩 vx239h 都幾滿意
想換一個 29吋左右既mon

主要玩電腦game ps4 pro 同睇戲多
睇過好似 推介dell果個mon但果個 好似得27吋
有冇推介

點解一定要29
大家覺得
買16:9 定16:10好
例如u2417h 同u2415
16:10好似睇多d野

27吋既話邊隻好?

27吋既話邊隻好?

s2718h 2198
想問各位如果我平時想拎黎打ps4
唔洗太靚 budget ard $1500 有無咩好建議?

21吋到
有冇咩買mon好地方介紹 用黎打ps4同睇戲
用黎玩PS4 PRO有咩好選擇?

21吋到

平價mon冇咩所謂 落腦場睇下邊個樣岩心水就得
Btw AOC啲qc好差不推薦

淘寶
用黎玩PS4 PRO有咩好選擇?

又冇budget又冇尺寸

LG 32UD99-W
32" 4K @ 60hz, IPS, HDR10 support, DCI-P3 95%, built in bass speakers
睇法: 最適合用黎玩PS4 pro 既mon, ~HKD $ 8000

21吋到

21 吋落深水埗睇啦 揀ips/va 有hdmi,喇叭

淘寶

講真?

27吋既話邊隻好?

s2718h 2198

有冇d 千幾蚊既mon 26-27吋到
要有內置喇叭 for 睇片 文書 同埋ps4
請問一下 r9380 推唔推到三叔cf791
如果推到既話 我雙mon拖多個廢mon會唔會影響左
感激
感激

30fps都唔知推唔推到
感激

拎黎上網無問題
感激

拎黎上網無問題

如果GTX1080配CF791玩槍GAME可唔可以上到100FPS ?
感激

拎黎上網無問題

如果GTX1080配CF791玩槍GAME可唔可以上到100FPS ?

csgo ?
我1080 3440x1440 100hz all high 無問題

bf1 果啲未必得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞