[#月球#mon#monitor] 電腦螢幕集中討論(7) 召喚多鮫魚

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
其實m340clz 外國網民反應都唔係一面倒地好
唔計死光點

osd 啲掣好撚難㩒
個座無高低調較
vesa mount 個坑唔準

不過佢地比較既對象係pg348q x34 同cf791
先會有一堆budget buy, brilliant choice 既意見

Pg348q 同 x34 個價擺明昆信仰撚同水魚
曲又唔夠人曲
睇個spec
除左g sync 外仲有咩優勢可言

ips派
琴晚acer先黎話今日開倉...
xb271hu賣3千4....

今日番工呀
雖然係陳列品,但都照保3年好抵屌....

今日番工呀

自膠
保3個月先岩

今日番工呀

自膠
保3個月先岩

睇好唔好彩 買過lg陳列電視 無病無痛 平左成4000
[土地問題]想問有無21-23寸144Hz 月球推介

今日番工呀

自膠
保3個月先岩

睇好唔好彩 買過lg陳列電視 無病無痛 平左成4000

而家用緊果隻都係fs2434陳列品黎
用左2年都冇事

反而我覺得mon一係短期就壞,冇病冇痛就10年8年等老化先死
[土地問題]想問有無21-23寸144Hz 月球推介

最細24吋
其實m340clz 外國網民反應都唔係一面倒地好
唔計死光點

osd 啲掣好撚難㩒
個座無高低調較
vesa mount 個坑唔準

不過佢地比較既對象係pg348q x34 同cf791
先會有一堆budget buy, brilliant choice 既意見

Pg348q 同 x34 個價擺明昆信仰撚同水魚
曲又唔夠人曲
睇個spec
除左g sync 外仲有咩優勢可言

其他穩定到高hz g/freesync 無分別

咁3440x1440玩大作都幾難穩定到100hz以上既 1080ti sli都咁話
我用緊ag352ucg+1080ti玩gta5依啲都係得70-80fps左右

入手lu 得一隻
見到巴打都推S2418h 搞到心郁郁
如果只係for玩ps4 仲有冇其他好推介?

入手lu 得一隻

全場得一隻?係咪要同人爭

入手lu 得一隻

得一隻咁大把...知唔知佢聽日補唔補貨?

搵左2個鍾朋友,先有一個肯幫我去買.
今日收工收8點

s2718h 有hdr打ps4真係好正

入手lu 得一隻

今日收工收8點

無問到啊 買完走左 11點先開門 一堆阿叔買電話平板 聽佢地d 對話似無

入手lu 得一隻

今日收工收8點

無問到啊 買完走左 11點先開門 一堆阿叔買電話平板 聽佢地d 對話似無

唉..唯有星期4一早去睇下
今日聽日都要番工

係咪未有有HDR同時有兩個HDMI input 既model?
[quote]
入手lu 得一隻

今日收工收8點

巴打係一去到就買到1001隻定排左好耐隊?

係咪未有有HDR同時有兩個HDMI input 既model?

得一個HDMI位
[quote]
入手lu 得一隻

今日收工收8點

佢11點開門 我11點9去到得兩個阿叔揀電話 直接買左 可以打電話問下有無既
[quote]
入手lu 得一隻

今日收工收8點

佢11點開門 我11點9去到得兩個阿叔揀電話 直接買左 可以打電話問下有無既

記得剩收現金

得一個HDMI位

唔該哂巴打
有冇話邊到買會平啲? 上官網睇暫時係2499 可能之前優惠1899完咗
第一次買mon 希望解答我啲白痴問題

得一個HDMI位

唔該哂巴打
有冇話邊到買會平啲? 上官網睇暫時係2499 可能之前優惠1899完咗
第一次買mon 希望解答我啲白痴問題

live 搵sales 佢地會報價比你 官網價係建議零售價

得一個HDMI位

Pc ps4共用得一個hdmi頭會煩d,一係買switch 一係買adapter
[quote]
入手lu 得一隻

今日收工收8點

今朝打過去問
11點05分左右
問佢有幾多隻 唔知
會係一日賣曬定每日補小小 唔知
只係答我而家都仲有,可以黎睇睇

唯有叫個朋友去望一望再算,即場問可能先會有答案
[quote]
入手lu 得一隻

今日收工收8點

今朝打過去問
11點05分左右
問佢有幾多隻 唔知
會係一日賣曬定每日補小小 唔知
只係答我而家都仲有,可以黎睇睇

唯有叫個朋友去望一望再算,即場問可能先會有答案

應該會有 我見個阿叔買左部千六既手機 佢地好似都補左部放落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞