[#月球#mon#monitor] 電腦螢幕集中討論(7) 召喚多鮫魚

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
2k mon 得25吋其實會唔會好on9
而且好多人話24吋最fit 1080p

我都諗緊u2515h好唔好加多少少買u2715h

都唔止少少 貴千幾
但推得2K 個MON唔大又好似好兩頭唔到岸
21比9曲面MON有冇推薦
打PS4會點
最好4K/2K

Asus PG348Q

Cf791

pg34vq

Pg34vq 出左啦咩
打PS4會點
最好4K/2K

Asus PG348Q

Cf791

pg34vq

Pg34vq 出左啦咩

我睇中左
LG 34UM88
大家點睇

都唔止少少 貴千幾

差唔多價錢CH711好似幾正
打PS4會點
最好4K/2K

Asus PG348Q

Cf791

pg34vq

Pg34vq 出左啦咩

未 但佢無講幾時要
決定左都係買U2417H
無記錯online剩係包0光5死
除左經online
實體去邊間可以先check後比錢?
記得金士的要先比錢後check
咁多位巴打
點睇zx271
同c591差唔多價錢
但係多左144Hz
係唔係抵買d??
打PS4會點
最好4K/2K

Asus PG348Q

Cf791

pg34vq

Pg34vq 出左啦咩

未 但佢無講幾時要

又岩啵, BTW 我都等緊,等得好苦
話時話點解個網無24吋va mon推介
有個問題想請教下巴打
最近入手左一個27吋LG mon
發覺打lol個陣人物行緊個陣會有啲黑色邊跟住(可能有啲1999)
睇達哥踢fifa都一樣(人物會有黑色邊跟住)
係mon問題定係display card問題(gtx660)

話時話點解個網無24吋va mon推介

因為真係冇乜
請問有冇27吋樓下既曲mon介紹
唔想玩27吋部3叔

27吋曲mon其實都有啲多餘,仲要樓下
如果想要隻QHD mon 24~27inch 120hz (ips)

有無推薦

google 過下
ASUS MG279Q 好似5000有找 係咪最抵屌
邊陪用黎加 PS4 好?
求教

Ching鐘意幫人執垃圾
如果想要隻QHD mon 24~27inch 120hz (ips)

有無推薦

google 過下

定直上4k + 120hz ips mon

利申 隻舊moon 用左10年

有無推薦

google 過下

無限budget既話有咩理由唔上

有無推薦

google 過下

如果預3~5k左右 a卡
MG279Q呢隻 掂唔掂

有無推薦

google 過下

如果預3~5k左右 a卡
MG279Q呢隻 掂唔掂

唔掂
打PS4會點
最好4K/2K

Asus PG348Q

Cf791

pg34vq

Pg34vq 出左啦咩

我睇中左
LG 34UM88
大家點睇

唔玩槍game玩ds3
隻mon行n卡係唔係好浪費
一張1080ti夠唔夠

都唔止少少 貴千幾

差唔多價錢CH711好似幾正

我都等緊711既白老鼠
j緊巴打推個隻S2718H
當我冇問過

S定U? 行到2k同埋鏡面?
用緊AOC I2367FH (舊款IPS?)
DISPLAY CARD用緊1080
玩緊尼爾呢類大作, 屬於1080P?
我睇左個SITE應該選擇返IPS既MON
我見最平都要2K.
想25吋或以下 (24吋最FIT SIZE玩1080P?)
跟LIST照買還是有其他推薦
新手一問
279X6QJSW Philips可以嗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞