[#月球#mon#monitor] 電腦螢幕集中討論(7) 召喚多鮫魚

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
想問下而家仲會唔會買到16:10 既MON啊

我覺得舊MON,隻眼會舒服D,我有寫小說,成日對住個21.5寸16:9 MON, 點較D setting,都覺得好唔舒服

Eizo EV2456, 不過唔平

想要22寸左右,24寸放唔到,係咪只有淘寶/ 買二手mon 一途?
平時睇下片 打LOL PS4

budget $2000-$3000

想要個mon大小小

有無乜好推薦?

請問咁既spec係咪換左顯卡先再買144hz既mon?
S2718H邊到買最平
Chg90點睇
廢事買多個mon
S2718H邊到買最平

問dell online sales
不過要等8-10日
S2718H邊到買最平

問dell online sales
不過要等8-10日

旺角 電腦中心 s2418h 1999 入手
你可以去睇下
想買個22-24吋mon for電腦同ps4
筆直1000-1500
雙hdmi頭 用asus有咩推介 或者其他牌子都ok
想買個22-24吋mon for電腦同ps4
筆直1000-1500
雙hdmi頭 用asus有咩推介 或者其他牌子都ok

呢個buget建議你唔好買

買咗1年收皮
S2718h dell sales 最平做過幾多
想問下如果我要畫質,但又會打機,va係咪會好過ips 定其實無咩分別
如果va想要24吋,又有咩牌子值得留意下

Game主要玩cities skylines嗰類,同少量槍game
Budget 1-2k
s2418h 終於送到 開心使用中 偽4k加偽hdr 打ps4 pro 多謝答過我問題既巴打
Gtx 950 雙mon s2418h 夠唔夠玩
屌你老母
真係買嗰時一個唔留神
明明叫佢畀27" cf391我 返到屋企裝埋先認真見到係390
屌你老母
真係買嗰時一個唔留神
明明叫佢畀27" cf391我 返到屋企裝埋先認真見到係390

顏色分別姐

同埋我用個機背後嘅S/N 序號都登記唔到保養
打極都話我唔啱
LG 22MP68VQ
房ps4 Pc兩用
點睇
早排入左隻29UM59
用N卡諗住唔開FREE SYNC當普通MON用應該冇事
發現好過癮
開左FREE SYNC會張左75HZ
唔開就60HZ
但係好奇怪連睇YOUTUBE都會有Screen tearing
無論係60定75都有
有冇人知點解決 :(
有隻2414H做DUAL MON..呢個MON冇TEARING
早排入左隻29UM59
發現好過癮
唔開就60HZ
但係好奇怪連睇YOUTUBE都會有Screen tearing
無論係60定75都有
有隻2414H做DUAL MON..呢個MON冇TEARING

on free sync 同要熄左vsync 就上到75hz 同無tearing
你試下得唔得
早排入左隻29UM59
發現好過癮
唔開就60HZ
無論係60定75都有

on free sync 同要熄左vsync 就上到75hz 同無tearing
你試下得唔得

試左熄VSYNC都係冇分別...60同75都出事
不過係用CHROM先出事
用EDGE睇YOUTUBE冇事
用PLAYER播片都冇事
s2418h 終於送到 開心使用中 偽4k加偽hdr 打ps4 pro 多謝答過我問題既巴打

係咪要某D GAME先可以用到?
我部舊PS4 又用唔用到?
發覺佢個speaker 都雞唔哂

想要個mon大小小

有無乜好推薦?

想個mon大小小

push push

想要個mon大小小

有無乜好推薦?

想個mon大小小

push push

大約要幾大?
LG 22MP68VQ
房ps4 Pc兩用
點睇

要多一吋唔好?
如果PS4 睇戲 有時打PC大作
要S2718H好定U25/2715H好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞