[#月球#mon#monitor] 電腦螢幕集中討論(7) 召喚多鮫魚

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
好苦惱買lg 24吋好定27吋benq好
又驚27會睇唔哂
但24又好似比而家唔係大好多
好難決擇啊

買個25/26吋
最近睇中左隻144hz mon
但係用緊1050ti 驚行唔到
係咪姐係用唔著? 買來多餘?
而家個mon用左7-8年 想換
又驚27會睇唔哂
好難決擇啊

買個25/26吋

有26架咩??
budget 有限
ew2755 真係想衝
但驚太大 距離太近(~60cm)睇得唔舒服
又驚27會睇唔哂
好難決擇啊

買個25/26吋

有26架咩??
budget 有限
ew2755 真係想衝

其實呢 睇唔曬就冇人幫到你
細你又嫌細 大你又嫌大
咁咪叫你買個中間囉

就算係144hz 1080p睇怕都幾難行到

就算係144fps 1080p睇怕都幾難行到

上網會用到
會順dd

打機就

上網會用到
會順dd

打機就

姐係買來晒錢?

上網會用到
會順dd

打機就

姐係買來晒錢?

除非轉1070

上網會用到
會順dd

打機就

姐係買來晒錢?

打機真係冇意思
1080p 60fps都未必有

上網會用到
會順dd

打機就

姐係買來晒錢?

除非轉1070

咁有無其他mon推薦
其實我多數用來上網睇片
不過係而家個mon太舊 想換only

上網會用到
會順dd

打機就

姐係買來晒錢?

除非轉1070

咁有無其他mon推薦
其實我多數用來上網睇片

睇吓第一頁個網la

上網會用到
會順dd

打機就

姐係買來晒錢?

除非轉1070

咁有無其他mon推薦
其實我多數用來上網睇片

睇吓第一頁個網la

ViewSonic XG2401 本來想揀呢隻 睇個款幾靚仔

上網會用到
會順dd

打機就

姐係買來晒錢?

除非轉1070

咁有無其他mon推薦
其實我多數用來上網睇片

睇吓第一頁個網la

ViewSonic XG2401 本來想揀呢隻 睇個款幾靚仔

玩唔到Fps 哪怕只會嘥左個moon
又驚27會睇唔哂
好難決擇啊

買個25/26吋

有26架咩??
budget 有限
ew2755 真係想衝

其實呢 睇唔曬就冇人幫到你
細你又嫌細 大你又嫌大
咁咪叫你買個中間囉

sor
咁我狗衝果隻算
想問下24吋用黎玩Ps4 Switch Pc(geforce gt640)咩game都會玩.

邊隻好?睇懶人包介紹既係 dell 2418h?咁係咪揀呢隻最好?

打機就

姐係買來晒錢?

除非轉1070

咁有無其他mon推薦
其實我多數用來上網睇片

睇吓第一頁個網la

玩唔到Fps 哪怕只會嘥左個moon

你睇下1080p 60hz果D算啦
想入手Acer XG270HU

黃金好似3k有找
唔知970推唔推到
用黎玩ow同switch
u2417h 岩岩行黃金見到有1450優惠得幾隻,大家覺得去喎去馬好?
u2417h 岩岩行黃金見到有1450優惠得幾隻,大家覺得去唔去馬好?
u2417h 岩岩行黃金見到有1450優惠得幾隻,大家覺得去唔去馬好?

多鮫魚巴打個推薦list有呢隻
u2417h 岩岩行黃金見到有1450優惠得幾隻,大家覺得去喎去馬好?

腦場做優惠 小心check清楚啲吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞