[#月球#mon#monitor] 電腦螢幕集中討論(7) 召喚多鮫魚

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
巴打點睇 asus vx24ah?我見佢有2k好似幾吸引
同埋eizo打機係咪唔得?同埋晌香港好似唔覺邊度有得睇
有冇人用2K MON 玩PS4?

我想知係咪真係blur得好明顯
如果我想買部VA panel 1080p 144hz 24/27吋moon
原本睇完多鮫魚個網想買samsung
但我見samsung CF個三個都唔係144hz
想請問各位有無好推介
如果我想買部VA panel 1080p 144hz 24/27吋moon
想請問各位有無好推介

CFG70係144HZ
想請問各位有無好推介

CFG70係144HZ

有無巴打用緊CFG70有無問題
我google 過呢隻 都係有文章反映有多鮫魚個網入面講個啲問題
另外ViewSonic XG2401都睇中咗
有無巴打用緊
想請問各位有無好推介

CFG70係144HZ

有無巴打用緊CFG70有無問題
我google 過呢隻 都係有文章反映有多鮫魚個網入面講個啲問題
另外ViewSonic XG2401都睇中咗
有無巴打用緊

我用緊cfg70,有漏光問題,不過唔算好明顯
想問下意見LG 34UC89G 呢個MON 既意見
主要用黎睇戲上網同打機(非FPS類)

呢個144hz 唔打fps

144HZ專用黎打FPS?
gtx1060夠唔夠推1080P 144hz
諗緊買唔買xg2401
想問下意見LG 34UC89G 呢個MON 既意見
主要用黎睇戲上網同打機(非FPS類)

呢個144hz 唔打fps

144HZ專用黎打FPS?

踩地雷
諗緊買唔買xg2401

咩game唔講?
csgo lol實夠
想問下有冇人用曲面MON

感覺點
諗緊買唔買xg2401

咩game唔講?
csgo lol實夠

主要csgo 但係1060買xg2401適唔適合,差唔多budget有冇更好選擇 始終N卡用唔到free sync

感覺點

你落腦場睇幾分鐘你就知大概
個包圍感好好多 實際size好似比正常大咁(感覺)
諗緊買唔買xg2401

咩game唔講?
csgo lol實夠

主要csgo 但係1060買xg2401適唔適合,差唔多budget有冇更好選擇 始終N卡用唔到free sync

其實唔一定要用個sync既
21:9 1080p 144hz 係咪都係lg 個d? 有冇其他平d d
21:9 1080p 144hz 係咪都係lg 個d? 有冇其他平d d

呢部開左1ms 都算暗

感覺點

你落腦場睇幾分鐘你就知大概
個包圍感好好多 實際size好似比正常大咁(感覺)

好似三叔主場 其他牌子唔多覺有
各位大佬
小弟張枱得51cm深
重要放埋個keyboard

我想要個4K mon,由Mon背後個度牆 至 Mon正面 既距離,唔會太大,10cm內
最好得7~8cm
等個mon唔會太近我個人

有咩mon有咁薄?

例子︰
諗緊買唔買xg2401

咩game唔講?
csgo lol實夠

其實唔一定要用個sync既

但係早排行過黃金好似無哂貨,有既我都想買

呢部開左1ms 都算暗

1ms mode有好多限制, freesync唔開得, fast mode唔開得, 又暗, 又可能閃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞