[#月球#mon#monitor] 電腦螢幕集中討論(7) 召喚多鮫魚

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
其實有無人諗緊/打算買

27~28" + 4K + 60Hz + IPS + G-sync 既Monitor?

有無人等緊出新既4K + 144Hz Mon,(搏)舊貨個市跌價,先至再買?

張顯示卡先頭痛

咁當然要張卡掂
會用1080Ti 推
已落Order買 Gigabyte GeForce® GTX 1080 Ti GAMING OC Edition 11GB GDDR5X

玩咩game 推到4k 144hz咁勁 youtube d review 推大作4k 60hz都危危地

csgo lol依啲咪得 不過玩依啲game要4k黎做乜

MON 一步到位
問問大家
2k 144同4k 60hz
二揀一大家會揀邊個
問問大家
二揀一大家會揀邊個

sure
問問大家
二揀一大家會揀邊個

sure

agger
1300內有咩推篤,唔洗反應快,最緊要色靚

講漏左,最高23吋位 thx bro
見好多人都話tb買c27fg70
巴打們係邊間買.想搵間買得過既

pm左幾間 三星專賣果間個CS問多二句, 態度就當你狗咁
另外我想問下c27fg70fq= c27fg70fqc? 見淘寶好多間個model都唔同

點當你狗?天貓個間?
其實有無人諗緊/打算買

27~28" + 4K + 60Hz + IPS + G-sync 既Monitor?

有無人等緊出新既4K + 144Hz Mon,(搏)舊貨個市跌價,先至再買?

張顯示卡先頭痛

咁當然要張卡掂
會用1080Ti 推
已落Order買 Gigabyte GeForce® GTX 1080 Ti GAMING OC Edition 11GB GDDR5X

點解咁想要4k+144hz
4k一張1080ti推到60fps都難 用sli都應該係穩60-80fps
除非你玩game個時較低畫質 不過你用得4k都係想畫面靚啦

我可能講得唔清楚
係等4K + 144Hz Mon推出
再去買27"~28"+ 4K + 60Hz + IPS + G-sync Monitor

最多咪平幾百 早買早享受好過

咁有無推介?
27"~28"+ 4K + 60Hz + IPS + G-sync Monitor

都係PG27AQ架啦

唯一最推介?

另外我想問下c27fg70fq= c27fg70fqc? 見淘寶好多間個model都唔同

點當你狗?天貓個間?

yes,天貓果間
其實我又唔係問左好多
我:可以送香港嗎 要補多小運費
佢:150

我:可以幫我先開箱檢查一下嗎?怕來到香港才發現有問題對大家都麻煩
佢:不可以,根據xxxx 我們貨品都是原封的

以上都未有野,我繼續問

我:所以到貨後,我檢查有問題直接不簽收 退快遞就可以了嗎
佢:根據國家法xxxxxxx 3點以內都是正常的。我們不負責, 我們都是新品,通電後都不給退換。每家的進貨方法,成本都是不一樣
你也沒買過最便宜的東西吧, 我們不可以保證到你手上是什麼東西, 但我們可以保證是100%全新正品

可能大家唔多覺..但真心有一下覺得自己好低賤
之後望番佢個評價, 原來好多人話發貨後,個CS對問題更加愛理不理 更加唔會俾你退貨..果斷black list

所以想問下巴打們係邊間買

講漏左,最高23吋位 thx bro

23mp68vq
其實有無人諗緊/打算買

張顯示卡先頭痛

咁當然要張卡掂
會用1080Ti 推

點解咁想要4k+144hz
4k一張1080ti推到60fps都難 用sli都應該係穩60-80fps
除非你玩game個時較低畫質 不過你用得4k都係想畫面靚啦

我可能講得唔清楚
係等4K + 144Hz Mon推出
再去買27"~28"+ 4K + 60Hz + IPS + G-sync Monitor

最多咪平幾百 早買早享受好過

咁有無推介?
27"~28"+ 4K + 60Hz + IPS + G-sync Monitor

都係PG27AQ架啦

唯一最推介?

4k+gsync 依隻大路啲

點當你狗?天貓個間?

yes,天貓果間
其實我又唔係問左好多

我:可以幫我先開箱檢查一下嗎?怕來到香港才發現有問題對大家都麻煩

以上都未有野,我繼續問

佢:根據國家法xxxxxxx 3點以內都是正常的。我們不負責, 我們都是新品,通電後都不給退換。每家的進貨方法,成本都是不一樣
你也沒買過最便宜的東西吧, 我們不可以保證到你手上是什麼東西, 但我們可以保證是100%全新正品

之後望番佢個評價, 原來好多人話發貨後,個CS對問題更加愛理不理 更加唔會俾你退貨..果斷black list

我已經係呢間買左 星期一/二會到 到時同大家講
點樣較個 紅 黃 藍綠出黎check

點當你狗?天貓個間?

yes,天貓果間
其實我又唔係問左好多

以上都未有野,我繼續問

我已經係呢間買左 星期一/二會到 到時同大家講

等消息 如果真係唔差就唯有番去買算..天貓好似得佢送香港
non天貓我都係怕...

而家唯一諗緊都係tb c27fg70 好定 港行acer xb271hu...
前者就岩岩合曬要求
後者完美岩曬要求,好似一步到位冇咁煩 係變左2k mon
但2k又真係冇能力推到144fps黎玩144hz...
同埋木眼唔太睇得出分別
點樣較個 紅 黃 藍綠出黎check

http://jasonfarrell.com/misc/deadpixeltest.php
決定了acer xb271hu

應該去邊買最平

應該去邊買最平

中央田
53XX-54XX
應該係

應該去邊買最平

我個FD買到5200了

應該去邊買最平

我個FD買到5200了

邊間, 包唔包零光死陰陽漏光?
用緊U2417H 想行Dual Mon
買多隻U2417H好定其他好
部機用緊RZ1700+GTX1600
準備tb aoc, 祝我好運
準備tb aoc, 祝我好運

又淘又aoc真係祝你好運

GTX1600
部機用緊RZ1700+GTX1060

GTX1600

打錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞