[#月球#mon#monitor] 電腦螢幕集中討論(7) 召喚多鮫魚

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
有冇巴打問過Acer有冇補貨?

打去問啦

冇哂
有冇巴打用緊U2718Q
想買27" 4k mon但27UD88又冇貨
巴打們好,我本身就用緊34UM88-P唔係曲,但依家想換個4k,因為21:9睇片,打PS4好on9,所以想問下巴們有咩推薦.我自己就睇到有dell果隻P4317Q,但好似太大
有冇巴打用緊U2718Q
想買27" 4k mon但27UD88又冇貨

呢隻好新,啱啱先有價錢
反而隻UP2718Q就出左一排不過應該無舖頭會入貨,太貴
衣家HDR 4K moon都仲要等吓,太少選擇,LG又伏味濃

打去問啦

冇哂

得兩隻咁少
C27FG玩玩下PUBG無啦啦變黃
http://imgur.com/a/2RvBv
做乜尻

咁快出左事?
有冇試下搵番個CS
睇下係咪真係好似堆買家咁講,唔會理你

要睇吓係唔係16年嘅貨
因為新果批聽聞已經係冇問題

我發現我係玩PUBG之後就會咁樣

即係你話玩其他game都唔會咁樣?

未發生過,玩左PUBG2場後就一定會咁

打去問啦

冇哂

得兩隻咁少

可能退而求其次買隻2K 60Hz
唔係好捨得5千幾買隻16:9
C27FG玩玩下PUBG無啦啦變黃
http://imgur.com/a/2RvBv
做乜尻

咁快出左事?
有冇試下搵番個CS
睇下係咪真係好似堆買家咁講,唔會理你

要睇吓係唔係16年嘅貨
因為新果批聽聞已經係冇問題

我發現我係玩PUBG之後就會咁樣

即係你話玩其他game都唔會咁樣?

未發生過,玩左PUBG2場後就一定會咁

我覺得應該唔止2隻
正路開黎做sample都唔止2隻

不過當中2隻都係我地到
btw 第1晚,5點有friend再打去問己經話冇曬

打去問啦

冇哂

得兩隻咁少

自膠
上面個回覆quote錯
巴打們好,我本身就用緊34UM88-P唔係曲,但依家想換個4k,因為21:9睇片,打PS4好on9,所以想問下巴們有咩推薦.我自己就睇到有dell果隻P4317Q,但好似太大

好似仲有隻新出 LG 32UD99-W 依隻掂唔掂
144fps 1ms 3000蚊左右係咪得xg2401最好?
本身一直想要cfg70,但係見好似好多問題
steam開game個mon會黑左冇電到 唔知做乜野
去左中央田佢話xg2401少貨唔包0光0死點
去左中央田佢話xg2401少貨唔包0光0死點

依家又有得賣啦
steam開game個mon會黑左冇電到 唔知做乜野

Steam真係靠害
如果想買U2417H係咪係hkprice揀最平就得?
終於得閒蒲頭, 個google site 既 list 上面改左少少, 大家可以睇下

有咩問題盡量答, 但始終唔係成日keep住online, 請諒解下

終於上水
usd748 又包 ship
未用過 amazon 有d 淆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞