陶傑:mirror只係虛火,又冇深度又冇內涵

1001 回覆
2194 Like 144 Dislike
你收皮啦屌你老母臭閪

扣完50分未呀
推落下一頁
通關後睇下佢地會唔會同大陸合作囉
咁岩撞正19年本土意識抬頭姐
佢地出道果陣邊個識佢地
都無人理mirror有咩人
19年初人地都成手廣告啦
18年已經開始上位啦
唔講仲以為人地19年6月之前霉過咸魚

香港人氣男團MIRROR在去年11月正式出道後,人氣高漲,不光電暈各個年齡層的女粉絲,正面形象也獲得許多廣告商的青睞。MIRROR出道未夠三個月,已經成功打敗不少大台的小鮮肉,成為新一代人氣廣告王!

出道不足100日就已經接下十多個不同形式的廣告,包括Clinique、Special K、Lay's薯片、L’Occitane、Musium Div.、周生生、tap & go、迪士尼樂園、新城市廣場、The Body Shop、OLAY、etude house、伝説焙茶、百老匯、Microsoft office 360、Netvigator、The Club、Casablanca、FILA、Puma……絕對是新一代人氣廣告王!

出度3個月就九展開show

點樣社運之後先紅?
最多係話佢越來越紅
但人地一早上左位
要我地街邊行過都要硬食班柒頭嗰下先難頂
講還講請根據事實
認清返佢地幾時開始上位多人識
係19年6月之前
等睇好戲
龍門其實後尾已經唔差
係有d傻閪好似鏡狗咁樣跟風繼續屌
冇貢獻但令到條友留意佢哋已經夠啦
收皮啦屌你老母
運動之前大多數人都淨係識姜濤 其餘嗰啲有撚人理
有一少部分死忠但果陣大部分香港人都唔撚知呢隊有咩狗屎垃圾係入面
才子投共鳥
唔太覺 反而變左同鏡有關人事嘅先有得炒起
或者各個音樂單位(例如欣宜、aga)都想同鏡合作r曝光

反而本身半紅不黑嘅人(jay fung , mag ,泳兒)
都係同幾年前冇咩分別
Pop狗仲要入黎柒
咁佢谷針催票賣老麥

到底要扣到幾時,你先會屌佢藍/紅?

定係我搞錯你政治立場,你係藍/紅先撐佢哋?
姜濤咪又係mirror

全民造星比賽嗰期佢最紅有乜計
之後其他人出作品咪開始多人留意

邊個跑出先都好,造星呢班人係19年6 月之前已經上緊位
你面皮厚過林鄭
討論緊情感投射你走去spin討論鏡紅唔紅
技窮到
紅又點
你屈黃已經係一種情感投射
一句到尾你認定唔認者
冇得排隊獻花
咪排隊影車站廣告牌囉
pop狗男人老狗迷垃圾鏡架喎
你唔係唔知下話
睇下邊個
你話鍾意Edan搞笑、Lokman跳舞
可能仲有理智割席
姜糖神徒班C奶
已經真心建立咗感情
到時又話賺藍養黃㗎啦
根本感情投射咗,就點都唔會認衰
好似啲港女愛上渣男後,點都唔肯承認自己無眼光
twins 紅遍中,港,台,馬
甚至歐美都識
"Twins榮獲美國三藩市政府定9月14日為「Twins日」,並享有「亞洲女子天團」之美譽"

個d 粉面人?企埋一面啦
你話無就無
未淫照事件前都玩咗6年都無衰落過,打個7折都有排玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞