陶傑:mirror只係虛火,又冇深度又冇內涵

1001 回覆
2194 Like 144 Dislike
藍絲嚟
勇武打爛放火破壞地鐵站 搞到和理非走唔到 又引狗清場
https://lih.kg/1552886
應該藍絲嚟
唔怪得咁支持Viutv
話晒老細都係支持國安法又有中聯通 自己友
陶傑
Hi藍絲
勇武打爛放火破壞地鐵站 搞到和理非走唔到 又引狗清場
https://lih.kg/1552886
原來藍絲
唔怪得知咁支持Viutv
話晒老細都支持國安法,又有中聯通

全部同你一樣收咗美國佬錢

打擊中國國務院
好似Twins咁
最好退化唱到五音不全都冇問題,發霉麵包都係寶
咁多音樂人最支持班MK團
Btw佢哋係廣告團隊,唔係偶像團隊,要練習賣廣告邊有時間練習其他嘢
… 佢地4 個出道唱歌已經好過mirror 十九幾倍啦 仲未計個個都識做戲 3 個有顏值 人地真係會進步 mirror 幾年都係7下7下咁
事實係班所謂勇武瀨晒野,佢地揸旗之後d 示威越出越柒,最on9 係睇live 見佢地搵野扑,結果扑錯鋪,不如你話我知燒地鐵站,扑入閘機,仲有扑美心,翠華為乜野

我唔介意係屈我藍,但我好睇唔過眼水人犯法,但自己就做keyboard fighter既人,當時連登就係好多咁野人
佢會逃避呢類型問題
你估好似韓國咁大競爭力唱到五音不全都有人讚求其搵個10幾歲韓團都唱得好過佢,仲要成日陰陰濕濕整埋晒啲支那用語,乜鬼九胎尸,仲好意思話本土喎成班偽韓MK邊忽似
我以前都反韓國佬 覺得好女人型 但的確人地拍戲跳舞唱歌都好認真好齊先 唔似12 條蛋散靠黃上位
事實中國人受硬唔受軟

其實已經算好,比着外國呢啲反政府示威真係會人命傷亡,可能先咁成功,外國(唔知係唔係捷克)之前地鐵加價都已經放火燒地鐵

係中國人示威先跪響度
Btw 呢啲嘢好難水人,水人嗰啲我都唔建議要做就自己做

反中國咪先反中資,軟文化
19 : 聲生不息 > chillclub
陶傑你自己咪又係一個讀唔成書 靠父幹去英國讀書既人 最有深度既係叫雞
跳咗四年都係咁真係食得屎
好嬲好嬲
收皮啦傻仔

有營火手帶同營火捧係鬼,係皇室堡果邊
https://lih.kg/1522355
笑死 未睇過
Eden諗住幫佢但自己都唔識講
類似 過曬建設期
鏡粉:我睇唔到
過咗四年 大部份唱歌仲係走音仲要冇氣咁,拍廣告最叻,其他嘢已經唔使負責啦,淨係唱歌跳舞都可以仲係差過10幾歲嘅韓國團隊
仲話要乜鬼進步喎,屌你老母咩,正常啲團體應該準備好先至出道

有冇見過廚師煮嘢食仲要進步緊,煮嘢仲好難食,如果有咁嘅情況你唔好投訴,人哋都係努力㗎,你自己都煮唔到佢咁,唔好抹煞人努力
Btw 班友日日買廣告,努力咪又響賣廣告度
過左幾年仲係成日感冒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞