陶傑:mirror只係虛火,又冇深度又冇內涵

1001 回覆
2194 Like 144 Dislike
仲未分化完呀成班死毒撚社會垃圾
社會垃圾唔該你睇清楚我打咩再留言啦
分化完未呀?
簡單回應下你班垃圾鏡粉:

你12個 有無一個跳到防彈一成
你12個 有無一個唱到防彈一成

講政治 人哋韓團無論民主、平權
都做得比你出面 比你直接

2019年,jungkook twitter 幫手反蒙面法
2019年,rap monster用「黃藍同雨傘」為題既rap參加國際比賽
2019年,rap monster叫粉絲be water

歌又唔係自己作 跳同唱又屎到
又要格硬同韓仔比 人地跳、唱、作曲作詞都屌打你地
人哋為香港既付出仲多過你地 你哋鏡狗有無韓仔一成
點解一定要妒忌妒忌成班一半讀唔成書嘅MK團不如妒忌楷仔,成班師奶妄想症發作
叫你地男神唱好啲歌跳好啲舞唔好成日賣廣告先啦
呢度1100幾個正評 得90個負評
係味所有比正評既都係死毒撚社會垃圾?

連登大約3000毒撚職業反鏡
全部都係眼紅
Kpop 有你呢d on 9 fans真係好悲哀
啲師奶有被逼妄想症
成日覺得啲MK仔團好吸引好勁
求其搵幾幅MK仔圖都似足班mirror團
例如好似某個整個厚過阿媽嘅啡色頭咁
香港有鏡狗呢啲大毒瘤實係好悲哀
咁你話屌Viu 鏡 就一定係支持TVB呀嘛
我咪話Viutv老細都支持TVB,咁應該撐佢定反佢
人唔笑 狗都吠
姜濤講英文仲流利過你講中文
唔知頭唔知路就收皮啦死毒撚分化狗
你根本冇留意開佢地就亂9up
你都跳唔撚到一半
喺香港生活 講到英文唔係應份架咩
再講 想知佢英文有幾把炮喎
不如你又分享下
你既鏡囝都一樣好快過氣
仲要唱到走音都要盲撐
可能應該係當年支持Twins既智障粉絲
駁唔到就唯有搵其他冇關係嘅嘢攻擊
你就係連登嘅反鏡一份子 你心知肚明啦垃圾
19拍套19戲都唔賣得啦,自以為看穿天下事。做返自己野未算。香港娛樂圈走下坡係事實,但mirror 既出現增添色彩都係事實。至於有無深度同實力,唔係19講有就有,無就無做音樂、流行文化好多時都要講運氣,得罪講句周星馳初期d人都覺得條友唔知JM9。幾十年後大家就有個分析呢樣係咩黎。當然唔係話mirror = 佢。但流行文化就係咁,運氣都係實力一種
根本就係連攻擊都無力

我就上面比哂理據 有咩google到既就
佢地有得正面回應我咩
職業反鏡就認啦 眼紅就認啦
連登大約3000幾毒撚反鏡
好明顯係反諷
Mirror 英文實力終極排名 2021
https://lih.kg/teoeemX
走音mk 天團得啲師奶先鍾意
Mirror 英文實力終極排名 2021
https://lih.kg/teoeemX
某程度上來講真係好勁
咁你應該係職業pr黎
毛范本土
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞