陶傑:mirror只係虛火,又冇深度又冇內涵

1001 回覆
2194 Like 144 Dislike
最有point係cctoy
洗版發癲
講馬要比馬跑得快
打幾百字嘅旁觀者 好嬲好嬲
真係有料早就紅咗啦,忠乜粉,個個一開始都係因為想抵制tvb先睇佢地咋嘛。佢哋除咗果一兩個唱得下既,仲有邊個係有才華值得而家既人氣?
屌你老母又一個冇睇過d片就9up話193格西
7頭自己睇片啦 記者作大咋
我係旁觀者又屈鏡粉呀?
死毒撚真係社會垃圾
你嬲到咁, 點睇都係鏡粉啦, 仲扮旁觀者
護咗咁耐主 話自己旁觀者 然後刀搶不入
防彈跳住唱 上到F5喎 你班臭鏡坐定定喺度唱都未必上到啦傻西

有無聽過bts 首on? 跳同唱都好你十條街喎

乜撚野叫跳舞好齊啊 同的士陳比炸下話?
認係鏡粉好撚失禮咩 要扮自己係旁觀者
Ching觀點鏗鏘有力,發人心省
我深受打動要反鏡了
關你撚事咩毒撚
燒比你
公開前fans 電話
呢啲一定係報紙佬寫臭佢啦
知你點解會捧啲賤種啦
因為你都無撚閪腦
以為自己好醒學人做比喻呀?
唔撚係咁用㗎on 9仔
佢覺得失禮係正常 隊野咁撚垃圾
係18年尾先出道 20年頭開始紅
認同佢地未夠料 但就算佢地好有料 唔覺嗰時會彈得起
嗰時根本冇乜人追香港明星
比起話因為黃而追 我覺得係因為本土意識強左先多人追至啱
況且香港未試過有咁多人嘅男團 食
第一道水係著數啲 不過同時都係冒險
依家咪叫做賭贏左
咁你有咩高見 分享下

以為自己好醒學人玩洗版呀?
連登唔撚係咁用㗎死鏡狗
簡單回應下你班垃圾鏡粉:

你12個 有無一個跳到防彈一成
你12個 有無一個唱到防彈一成

歌又唔係自己作 跳同唱又屎到
又要格硬同韓仔比 人地跳、唱、作曲作詞都屌打你地喎
你噏乜柒呀傻閪 我話韓團跳舞好撚齊 香港無得比
我追big bang 2ne1嘅
冇睇過鏡錯領演唱會 只睇YouTube 訪問
如果我係鏡粉我會勁自豪認呀
我勁憎你d毒撚仲鬥黃過受苦手足
不能同意更多
唔好侮辱vip thanks
gd識作曲作詞 時尚藝術都差人十條街
唔好影衰vip thanks
五毛PR 攻擊Mirror Error 其實係唔想香港人有「集體意識形態」
https://lih.kg/2543245

下????唔鏡粉鬥黃先㗎咩
睇下內文

見你地將黃嘅標準定得咁高 達哥supper被插
咁咪用翻同一個標準放落mirror到
依家又嚴人寬己?
睇錯但前排見到班鏡粉話鏡齊過韓團

心諗:盲左?
正常人反應啦 呢d係敢言
唔撚係格西
想問又關bts咩事佢段野有踩過bts?
係啦得啦知你地勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞