陶傑:mirror只係虛火,又冇深度又冇內涵

1001 回覆
2194 Like 144 Dislike
鏡粉要出征了
咁以前twins係未虛火
啲個世界係有偶像派
Mirror係香港人精神支持
乜 mirror 黃嘅咩?🤔 Viutv 咩背景?
嗰班人咁有系統點會冇用
屌你老母 肥師奶
除左中女師奶
唔覺有咁多後生會捧mirror
又嚟呢句,有無第二句呀好悶呀
Twins帶返旺香港樂壇
咁以前twins有無真材實料
如果唔係淫照事件仲有排玩
想睇
你係咪19年見到人哋老人家就話人哋係藍絲廢老嗰啲柒頭黎
唔好搞笑啦

你試下叫mirror 名正言順做藍
睇下有幾多fans 淨番囉
請認清事實

mirror 18年尾出度

廣告代言人唔係19年後先係
出道不足100日就已經接下十多個不同形式的廣告,包括Clinique、Special K、Lay's薯片、L’Occitane、Musium Div.、周生生、tap & go、迪士尼樂園、新城市廣場、The Body Shop、OLAY、etude house、伝説焙茶、百老匯、Microsoft office 360、Netvigator、The Club、Casablanca、FILA、Puma……絕對是新一代人氣廣告王!

唔紅鬼有咁多廣告咩
唔係政治感情 就唔會有賺藍養黃呢啲terms啦
唔剩只係政治感情 佢哋紅得起都要thanks to 香港人跟風盲撐造神嘅精神
鏡9出現了
鏡狗今次無得屈陶傑係pr五毛啦
無話mirror唔會有fans,只係講mirror唔會救到香港樂壇影視,正如無人會覺得twins對音樂有咩重大貢獻
Mirror唔係黃藍政客,係本土文化人,唔駛用政客既標準去批判佢地
https://lih.kg/2541601

條柒頭咪其中一個屈鏡黃又附和呢啲歪理既鏡粉
之後韓風都黎左香港啦
仲邊有咁多人繼續追Twins
對mirror 無咩意見,但error 就收硬皮有乞狗3同8兩金,2個口沒遮攔既人
出道4年連人地韓國實習生都不如都收貨,我問返你想點就真
幫鏡粉兜,陶傑第一句讚緊鏡
陶傑:唔係話mirror唔好…
即係話鏡仔宜家實力同人氣唔成正比
即係話佢哋仲有成長空間但過氣可能冇咁人氣
利申試下兜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞