陶傑:mirror只係虛火,又冇深度又冇內涵

1001 回覆
2194 Like 144 Dislike
你個會員名仲on 9啦死毒撚
仲唔認眼紅mirror 呀?
韓團如果要佢地真唱 好多都一樣唔掂 香港咪咀會俾人笑
但跳舞就真係好齊 香港真係比唔上
你真係好嬲喎
明明係班藍店跪低搵形象偏黃既藝人做宣傳
https://lih.kg/2543670

笑到我呢 當年呢啲post幾千正皮
只要你去屌 成班人就衝出黎咬你
陰公 要揾班娛樂偽人(仲要冇料嘅)黎催眠自己
你真係畀我屌到冇聲出啦
駁唔到係度轉話題呀?
幾耐冇掂過女仔呀毒撚?
咁齊嘅 機械人咩咁又真係抹煞咗佢哋努力
一眾cctoy都好柒
得d 垃圾歌起唔起有咩分別
你冷靜啲先啦
掩耳盜鈴
2020年尾
成堆黃絲KOL講到「我地黃絲」十月懷胎終於生左堆鏡, 老懷安慰咁樣
成個連登講到「我地黃絲」就係要撐VIU, 撐堆鏡, 打倒TVB
死毒撚唯恐香港不亂
Mirror 得罪你咩呀 點解成日屌佢地呀?眼紅?

無知一問 mirror幫政府賣廣告又應該點計
鏡粉小妹瞓先啦 你都唔好咁嬲啦 我驚你瞓唔覺
見到Chill Club果堆數白欖rappers就知香港冇樂壇
哈哈 呢個po 引晒嗰啲平時勁支持tvb 聲夢 戀童犯死毒撚入晒嚟留言推po
如獲至寶咁
見到啲會員名真係好正呀 平時撐tvb 就係呢班人

好心你地啦
現實冇女冇朋友 上連登嘅任務就係反viu 反mirror 193
你地咁妒忌就做好自己先 執靚啲個樣參加造星囉 自己係7頭但又眼紅鏡仔愈來愈成功 真係好撚好笑呀

唔抵得viu 做得咁成功 搶晒tvb 生意呀
你地班死毒撚唔夠膽講出口妒忌mirror 就冇啦啦搬鏡仔政治立場呀 viu 係國務院台呀嚟講
好心你地收皮收嗲縮返去你老母子宮再投胎出世啦

佢哋嘅政治立場fans 好撚清楚
幾時輪到你地班毒撚指點江山呀 見到你地咁肉緊成日係連登屌真係好似睇小丑咁睇你地 日日鬥黃 實質你班毒撚根本唔係黃絲 扮黃鬥黃日屌夜屌 起你地會員名就知咩料啦

簡單回應你地班7頭on 9仔死毒撚:

坐緊監嘅民主本土派有好多都係鏡粉
毛孟靜寫信話香港人追mirror 係另一種情感寄託
岑敖暉話出返嚟要用真身加入鏡仔婚姻破裂關注組
無奈過咗台灣嘅手足有啲都係鏡粉支持viu

夠未?

你地班7頭跳到鏡仔一成再講經啦屌你老母
谷廣告啫,清醒啲都知受眾同90年代冇得比,佢哋搵嘅錢爭好遠
成班人唔講邏輯
唔合佢心水就屈左係五毛先
同共產黨冇分別
呢個真

明明2019都仲笑呢堆鏡扮韓仔好柒
明明2020中後堆黃絲KOL同連登當日洗哂板撐VIU撐鏡, 堆鏡先突然變「天團」
都係年零前既事, D人而家扮失憶?
抖音仲潮撚過鏡,你一定好鐘意
認同
真正大紅應該係叱咤後多左人識
之前都係普通電視明星歌星level
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞