陶傑:mirror只係虛火,又冇深度又冇內涵

1001 回覆
2194 Like 144 Dislike
共產黨擁有最多股份果間免費電視台係叫viutv
屌你老母有幾撚紅呀 睇下收視得唔得?
咪就係appreciate有呢啲討論 未有鏡之前最多人講咪就係安心偷食嗰啲 宜家至少有人聽完再評價
19係咪投共?反鏡?
tvb target 廢老
viutv target 後生港豬
我係因為林家謙先由聽泡菜聽返廣東歌,包括新歌舊歌mirror班騎呢怪除Ian Eden Jer之外其他真係含得撚
又扮瞓呀撚樣?
根本就係佢自我感覺良好
要呃人要先呃埋自己
仲有你講到你點計到咁多廣告未? 你係咪ViuTv廣告部?
快手課金畀黃絲終審法官細良國父去調查
人哋睇開文學巨著,撚睇得起我哋呢啲凡夫俗子嘅品味
佢計錯香港人個水平。
人哋睇開文學巨著,撚睇得起我哋呢啲凡夫俗子嘅品味
其實開始唔太想同班鏡粉嘈 勸到嘅都勸晒 勸唔到嘅大部分都收咗錢做宣傳 都到咗今日咁多證據證明佢哋係紅底 我就唔信真係會有人唔收錢撐佢哋
搞清楚咩係販民 咩係本土先啦傻鳩
最多叫雙管齊下

但d扮黃嘅感情投射港豬又潮撐國務院台
鏡娛有冇報
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞