陶傑:mirror只係虛火,又冇深度又冇內涵

1001 回覆
2194 Like 144 Dislike
龍門真係黃,會幫手足,亦冇紅資背景支持
點可以攞嚟比
Error 嗰4件都係虛火
咁點呀?唔通即刻毀約賠錢唔撚去?

你出嚟做嘢未㗎?
係啦係啦
反鏡嘅都係死毒撚得未?
傻閪鏡狗
最煩就係你地屈黃
只能夠話係時勢造英雄,邊個講都無用,市場決定一切
呢個世界無論身處咩地方咩界別,都無話一定係有真材實料既人先可以上位。呢個時候愈反只會愈紅,因為反既一方對呢個市場完全無任何建設性,係咁討論踩佢地只會變相幫佢地宣傳
議員政治人物只可以
「四年一次」透過選舉影響你決定

但間間茶餐廳
部部電視機都長開播住既TVB可以
「每日每分每刻」主宰你 世界觀 人生觀 價值觀

影視革命 比 選舉革命 更substantial

其實靚唔靚仔,最重要都係班女覺得靚就夠。
魯甘花都唔會諗佢地要班仔鍾意埋㗎啦
不過連登就好似愈反就愈紅。今鋪真係繼續有排睇
mirror的姜濤和Jeremy,參加過大陸湖南衛視的"快樂男聲";Error的Dee,mirror 的Lokman、Alton,參加過內地、綜藝《這就是街舞》,全部都係被foul,先參加造星
https://youtu.be/WHjiUVjkJQU

係香港人咁On9 當佢地係寶
龍門 最後都食曬屎

美心 還是如常運作
所以搞死左樂壇
連登仔: 我同意先叫真正係紅
差好遠 的士陳 係香港唔要嘅垃圾 點知返大陸紅咗
姜B就係大陸唔要嘅垃圾 係香港紅左
同政府話自己有好多藍屍支持有乜分別?
咁又唔同

龍門因為經營不善都會執

Mirror仲好紅
任何從政者唔埋 共產黨 堆都有政治能量
任何演藝人唔埋 翡翠台 堆都有影視能量

自由意志本身就系一種
可以展現能力既立場
最少

當年twins 真心靚 (記住係講當年)
而呢班人同靚有咩關係
呢兩年大把餐廳執啦
為理念去食係一件事,冇實力又另一件事
但一定唔會格硬話佢黃,人哋真係幫到抗爭
最on9 係成班屈黃撚仲要睇
移英仲睇香港文化
一次龍門都無食過

唔覺得可惜
我地先聯合共慘黨國務viu 打倒tbb呢個最大敵人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞