陶傑:mirror只係虛火,又冇深度又冇內涵

1001 回覆
2194 Like 144 Dislike
起底似曲線
發佈會同時宣佈MIRROR首個演唱會《2018 THE FIRST MIRROR LIVE CONCERT》將於同年12月21日於九龍灣國際展貿中心匯星舉行,[16]創下香港歌手團體出道後最快(49天)舉辦演唱會的紀錄。[17][18][19][20] 同年12月推出真人節目《Good Night Show Mirror Go》,全團成員在節目中到訪世界各地發掘當地特色美食與名勝,並接受各種考驗智力和膽量的任務。[21] 節目反應良好,被視爲ViuTV王牌節目之一,其後在2019年5月推出第二季,並計劃在2021年推出第三季。[22][23]年底的2018年度叱咤樂壇流行榜頒獎典禮票選類「我最喜愛的」系列獎項中,MIRROR打入「我最喜愛的組合」最後五強,出道作《一秒間》打入「我最喜愛的歌曲大獎」十強。[24][25]

呢段野同紅有咩關係?
1.Collar唔係疫情都開左演唱會啦,咁係咪好紅先?
2.Mirror go 反應好代表好紅?同理,如果星夢反應好係咪afterclass好紅?

咁紅又點解仲要出去搵外快?
黃色經濟圈
今晚全香港都全民造星 成功打死cctvb班飛雞空gay 黃色經濟圈又贏
https://lih.kg/2341692
藍一件事
真定假一件事
你唔信咪喺佢引嗰D商家名後面+ mirror 用google search
睇下係咪真係有嗰D廣告囉
我就真係見到有喇
佢哋啲MV好多都過百萬tim
我姜B有料過你件19啦
目測矮過mc
唔使鍾意佢哋先令人聽得返 係佢哋明星熱潮底下 係會帶動埋其他歌手同幕後合作 佢哋亦都易咗比人認識 你諗下Jay fung 陳蕾 serrini呢堆唱咗咁多年點解到近2,3年先多人識

成件事嘅間接正面影響其實好大 而且係帶動緊個行業 一定唔係佢所講嘅政治情感而鍾意
有隻cctoy入左黎吠
你嬲到震
我比較想知點解咁撚紅嘅節目搵唔到收視係幾多
買返黎就唔好吹奏咁多
55 你開到間電視台再出黎屌cctvb老母啦 柒頭
咁你咪撚分黃藍啦傻鳩
佢嬲到震晒
上面隻鏡粉定viu粉做乜跳左制
咁驚人睇個post要不推文洗到1001
我想問佢哋跳舞跳到點😂好勁嘅咩 有冇片
理撚得虛唔理搵到錢咪得
唔係韓團都唔會發展到咁耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞