其實好多反苗人士多數屌個政府玩強制打針啫,點解會屌埋人打針?

829 回覆
635 Like 127 Dislike
你啱,香港一定愈嚟愈有自由,係度生活一定愈嚟愈開心
打針最後簽果份同意書被逼簽架
個個都自願簽同意架嘛
最後果句係造成政府日後為所欲為
附加無限條件你都要跪
係大家一手造成

就好似班高官咁
自己奶共而送香港自由/經濟一程
肥彭講既野,唔只係用於官場
果班懵撚都係咁樣送走自己既基本權利同自由
今日笑人地唔打針係毒撚,無得堂食抵死
佢地只係被壓迫,而你今日打左針都壓迫埋一份
但你個身體頂到幾耐⋯⋯
人有權選擇點樣死
但佢地打左針就企正苦果邊將因身體問題而唔敢打針既人迫死

繼續退後,讓步
發覺原來自己都係支那奴隸種
不要再笑大陸人不敢反抗
因為你同佢地一樣都係雙手送上自己既自由同權利

打左一埋字無乜組織力,見諒
極端啲諗其實可以
只係大家都係奴隸種
各家自掃門前雪
打完都仲死八千條人命 都可以無人講
同班保皇黨一樣道理
通關明明係上面唔開就屌港共
打針就屌打針既人唔屌港共
選擇屌d可以屌既人
支共鍾意整啲稻草人俾人打架啦
可能好唔岩聽
但係其實有唔少人真係好反社會
打針同唔打針都係個人自由,打針既唔應該笑唔想打針既,而唔想打針既亦唔可以話人點解打針

不過最好笑係有班人唔打針既理由係「唔想比政府控制」
政府話一你一定係做二咁同比政府控制其實冇咩分別
好多人為左返工打,我完全冇意見,
但就連呢度都好多人為睇戲為堂食打
我就未聽過有人以呢個理由唔打針,我唔打針個理由好簡單,就係冇必要。

黃絲防役撚都係俾政府manipulate,因為佢地係根據政府嘅消息,例如確診數據、死亡數據etc,而決定戴口罩、打針、掃安心出行、避開拉低口罩嘅人etc

只要政府取消599,並同時唔再公佈so-called「疫情」消失,市面唔再有政府認可嘅快測包,黃絲防疫撚就會認為疫情結束。

黃絲防疫撚喺「疫情」方面,係好相信政府的
我就未聽過有人以呢個理由唔打針,我唔打針個理由好簡單,就係冇必要。

黃絲防役撚都係俾政府manipulate,因為佢地係根據政府嘅消息,例如確診數據、死亡數據etc,而決定戴口罩、打針、掃安心出行、避開拉低口罩嘅人etc

只要政府取消599,並同時唔再公佈so-called「疫情」消息,市面唔再有政府認可嘅快測包,黃絲防疫撚就會認為疫情結束。

黃絲防疫撚喺「疫情」方面,係好相信政府的
又唔敢直接大聲屌政府,冒險屌完又無用,咁咪求其搵其他人祭旗,屌d打咗針嘅人又可以發洩,又無後果
政府最樂意見人民互屌
矛頭唔係指向政權就最好
點睇fda approve咗biontech moderna正式註冊?
Doggie, 真係乖呀,我叫你,你就入嚟啦
做乜呀,仲係唔敢膽屌鳩政府呀?

順民?
我doggy開嘅post點可以唔撐場?你有邊個post冇我條腳毛
但亦都有人屌人唔打針
冇你條傻閪做幫兇,政府邊咁易逼針?
咁藍絲投票俾建制派都係佢地嘅自由,你條傻閪屌乜?唔好人格分裂啦屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞