其實好多反苗人士多數屌個政府玩強制打針啫,點解會屌埋人打針?

829 回覆
635 Like 127 Dislike
真心同玩膠都有
只要判斷大多數人真正意向就好
分化嘅都唔少添
因為CCTOY覺得打左針就係極權嘅一分子,無資格反極權

歐美政要領袖(已打針):

所以大家係呢方面理念唔同就無得傾架啦,你可以自我感覺良好繼續做無形的幫兇去打針,而我亦唔會包容你地,就係咁樣
咁你咪繼續活在自己世界裡面,做一個無人支持, 又做唔到嘅事嘅憤青囉

你地屌鳩人,對件事一d作用到無

你地又唔肯面對自己純粹搵人出氣嘅無力感

即係點呀?

即係無用囉
你屌鳩人,然後人地廢撚事理你地,然後人地繼續打第三第四針

然後你地繼續屌。之後人地憎鳩你地,廢事理你地

最後,你地咪邊緣人囉,仲期望人地陪你地抵抗第三第四針?
你以為剩係只有我一個係咁諗又覺得無用既話,咁你個世界又何嘗又唔係一樣係咁細

呢d野係大家唔認同大家理念唔同先係咁諗既啫
算啦,無得講

打唔打針係自由,強制打針係唔啱

邊個令到我地強制打針,咪屌果個始作俑者囉

屌其他人嘅,根本對件事唔痛唔癢
咁事實呢?有冇人因為俾你地屌完而唔去打針呀?

講啦
唔知架,可能有呢,你都係覺得無用先係咁講啫
同罷工原因差唔多
咪同啲黃絲屌鳩藍屍一樣

咪咁話自己啦
三罷仲衰,政府完全唔使出手係自己放棄唔罷
咁即係無啦,係咪呀

屌足咁耐,都無成效,仲唔反思下?
定係你仲好天真以為依個係唯一方法呀?

因為無力,所以先當依個無建設性嘅做法係有用?
你覺得無,我覺得有,呢d野大家都無證實有無用
由時間證明一切啦
有?我問你有冇人因為你地屌完就唔打針,你都答唔到我

你仲呃自己?
時間證明一切,到時你地班人嘅圈子只會越來越少

真係時間證明一切啦
所以唔期望最好,反正都會失望啦
咁你都一樣無得證明一定無人聽我講架,你咪又係一樣呃緊自己

都話大家理念唔同係無得傾架啦
咁算啦,我都唔阻佢地屌啦,雖然對件事無用,但係佢地舒服就好
其實見你地打左針仲可以咁理直氣壯基本上都無期望過圈子會大番
係你呃緊自己咋喎,無成效你就話等時間過去

依家時間證明就係你地屌完,人地都廢事理你地,針照打

越來越多人打針喎

依個事實嚟,你覺得屌人有建設性?
哦,咁你即係認咗屌人係因為無力搵人出氣嚟屌啦

你又無期望會做到嘢,又期望屌人會有幫助,你唔覺得矛盾㗎咩?
靠post主呢啲垃圾
社運會失敗都唔奇
我建議你去考popo幫手封區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞