其實好多反苗人士多數屌個政府玩強制打針啫,點解會屌埋人打針?

829 回覆
635 Like 127 Dislike
你指出咗問題所在。

我上年8-9月打針,仲畀身邊啲朋友笑9我。個人選擇,點解要欺凌我
講到會無咗份工 大把人仆住去打喇
19年都見識過
果個我嚟嘅,我明白你意思依個認柒先

只係我覺得疫苗依樣嘢係自由抉擇去打,強制打根本係政府問題,唔係人嘅問題

唔通強制細路打疫苗果陣,去怪鳩個細路同屋企人咩

政府仆街,唔好批鬥到人到,有謬誤就屌,亂咁批鬥人係好on9 囉
根本打完針嘅人,都唔會點理班唔打針嘅人,佢唔打針同我地打針無乜交接㗎喎

咁點解要互相批鬥先
抵屌
係反你呢種苗撚
記得你真係撐政府講所有副作用都唔關事
直頭可以挑戰教會地位
反苗撚有國安法就唔敢屌政府咪屌你班普通人囉真係笑撚死
9十幾%打左針 邊夠屌呀
班苗撚成日chur 撚住搵交嗌姐
其實而家真係無乜人再講打針唔打針
個個開心睇住支那各省點死
冇打針
上一份被炒
啱啱翻緊新工
打咗針咪繼續唔好面對自己嘅軟弱囉
連登離地撚表示:全部唔返工就可以逼到政府跪
有人企硬再講啦
政府試試水温個個就淆曬底去打
你話全部人唔打之後去到支那咁我咪收皮囉
事實係政府放風政策已經大把人book打針啦
真係啊
一個二個話唔信話驚
你打針落血啊
條命緊要定份工緊要啊

我真係睇唔出香港人有幾唔信政府
班反苗喺度鬧打針嘅人係幫政府谷針唔係應該調返轉係因為一開始少人打針先要谷針咩講到底就係呢班極端反苗撚逐漸發現自己係社會少數就開始發爛渣,不過大部份依家都靜咗,我諗係因為佢哋好多都打埋
今日割五城 明日割十城
Airborne 真係戴嚟作用不大 可以幣多於利添
你都幾撚搞笑
反感苗撚
又話政府責任,又話反苗反罩責任
九唔撚搭八
你係咪文盲呀

我係佢地唔好鳩up 呀,反得理性d呀屌
咁鐘意打針又唔見你打埋愛滋針?
反苗cctoy睇到谷住谷住,又駁唔到
明明兩針轉眼變成三針
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞