其實好多反苗人士多數屌個政府玩強制打針啫,點解會屌埋人打針?

829 回覆
635 Like 127 Dislike
唔好講廢話啦,俾張糧單我睇啦濕鳩RE 地盤狗,

我jobsdb 都睇到啦賤種地盤狗
你唔俾你張糧單我睇,咁我都唔需要俾你睇,你又人格分裂啦傻閪
反疫苗全世界都有,呢D已經係信念問題,亦唔駛拗因為有理說不清
依家成個問題係政府強制你唔比你揀唔打
美國加拿大亦有民眾自已有打但撐人選擇不打
只有香港至有反疫苗反強制撈埋瀨尿牛丸一大舊
我已經唔洗睇你糧單啦

Google 即有,老頂七皮

即係你無十皮啦
五毛黎
我就係想表達你依個意思
仲有以你智商,連pandemic 同epidemic 都唔識分,你一定唔係RE

賤種地盤狗

三皮老頂
仲要你英文中文都唔識隻,睇死你無過大學,兜到話林鄭驚落台都up 得出

你根本就係低學歷嘅賤種狗

人地低學歷都會學嘢

你隻賤種狗乜柒都唔識學人鳩up,

笑撚死我
哦,咁唔好再問我囉糧單啦傻閪
唔洗啦,咁低人工,你都唔係RE添啦
即使政府親口承認武肺死亡人數係誇大左,你都深信武肺死9千繼人,就知你唔係ibank啦,外判政府狗
我睇死你中學未畢業tim啦傻閪
點呀,真係以為RE 好高尚呀?

地盤狗嘅最高尚?

唉,真可憐😥😥
咁低人工,你都唔係ibank
即使政府親口承認武肺死亡人數係誇大左,你都深信武肺死9千幾人,就知你唔係ibank啦,外判政府狗
下,大把ibank 友打咗針啦,仲同你on99 玩反苗咩

低鳩能見識少
唔通要打三針嘅外判政府狗高尚?
你真係似中學未畢業

乜連pandemic 同epidemic 都唔識分
夠大把十皮以上嘅公務員打左針啦,咁點?你仍然係外判政府狗
過十皮喎,好似你咁呀?妒忌呀?

邊似你呀,假RE ,吹完先得個七皮老頂
連政府親口承認呃你,你都信政府,你似弱智
唔打針有幾高尚呀?

打針唔打針,咪又係人,唔撚係覺得優越呀嗎?

笑撚死我d ibank 同事
點解要妒忌你呢隻3皮都冇,但要打三針嘅外判政府狗?
下,唔通信你依隻地盤狗呀?
要打三針嘅外判政府狗又有幾高尚?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞