其實好多反苗人士多數屌個政府玩強制打針啫,點解會屌埋人打針?

829 回覆
635 Like 127 Dislike
咁你繼續信政府,快啲打第4針啦
唔屌你點顯得佢地清高啲
因為你無三皮囉,地盤狗有得開工咩?

做ibank 嘅,會介意同你打唔打針?

我賺錢多過你唔好?你得三皮嘢,我仲要同你計較打唔打針?
你死兜難兜都無乜可能笑到我㗎啦,ifc 見啦,

約定成班fd 出嚟陪你玩啦

記住呀,唔好戴口罩出街呀

唔係我點認到你呀?

地盤狗寒酸樣
咁我真係寧願信科學研究好過信你依隻低學歷賤種狗啦
佢地邊忽清高?
點呀賤種狗,點解要信你呀?

你邊位呀?title?

叫乜名呀?

寫咗乜essay peer review 呀?

講啦柒頭皮,講啦

邊到可以睇到你嘅citation 呀?

唉呀,我驚你唔明我講乜添

即係話

你邊撚個呀?

唉呀,人地打埋第三針,乜副作用都無喎

唉呀,ibank 友生勾勾撚緊你喎,妒忌呀?

得唔打針可以打飛機呀?

唔打針可以換飯食呀?

唔打針,係咪要俾個神枱你坐下呀?

下,幫你立埋牌匾叫反苗勇士啦

跟住呢?

有乜春作用呀?

立個牌匾俾你打飛機最好啦,成世可以唔洗打針就可以滿足到唔洗食飯呀
以結果嚟講就係屌唔屌人都冇影響
你自己又唔去做,但又喺度屌人屌人
咁你屌得點解人哋唔屌得
佢哋自認唔會跪
再恥笑你
下,我問你地點解唔係屌政府,而係屌人咋喎

你睇下我個標題?問句嚟嘅喎

咁鐘意屌人嘅話,咁點解唔出街示威屌呀?
兩邊屌晒得唔得先
咁依個真係好唔理性喎

你鄰居抵屌啦

打咗針都可以惹比其他人啦

根本唔應該強制疫苗

依下我覺得你呻得有理呀
咁我問你兩邊屌曬有乜作用呀?

你想出氣就認咗佢,唔好講到咁偉大
香港人有邊個係清高呀
樓主係咪唔記得打左針既都有笑鳩D唔打針既
咁點解你又唔屌政府呢
反苗人士多數都係為勢所逼先屌鬼
難道你又係想出氣?
下?我依家叫大家反思喎

我不嬲喺其他post 都屌鳩緊政府玩強制疫苗喎

我勸你地屌鳩政府而唔係批鬥人,你竟然話我無屌鳩政府?

你不如追下post 啦,我第一個立場就係講要屌鳩政府,而唔係批鬥人喎
我係反苗撚
我點只唔屌人地打針,我仲大力支持人地打針,直情同佢地一齊谷埋一份,周圍comment叫人快啲打。

梗係啦,推高接種率唔係更有利咩?雖然推高咗對自己可能完全無影響,但都要bet on 阿Big Brother 會見到95%左右就會收手
真心痴撚線,打咗針大撚曬咩

打咗針都唔代表打橫嚟行啦屌

所以我根本覺得唔應該要批鬥唔打針嘅人

反而,要問下批鬥人果班嘅係乜人嚟?

要出氣嘅,認咗佢呀嗎,唔好講到咁偉大啦

打針同唔打針咪又係一鳩樣,點樣有優越感呀

政府最大責任,應該屌鳩嘅係政府,而唔係互相批鬥人
你咁諗都得嘅

但係我估97-99%啦先會收手
咁就只好搏自己可以成為到嗰1%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞