其實好多反苗人士多數屌個政府玩強制打針啫,點解會屌埋人打針?

829 回覆
635 Like 127 Dislike
痴撚線你自己睇下你cm打乜先啦

咁點解唔係你屌鳩政府先呀?

回你我有屌 你又叫我唔好對號入座 咁你回我cm做乜鳩

你似比人屌太多惱羞成怒周街揾人屌嘅白卡佬多啲
即係無啦?

我屌鳩你都得啦on9 仔食屎狗賤種地盤狗
屌你咩,咁你衝入嚟有閪用呀?

弱智仔,你睇下我撚邊個呀?

我撚緊上面隻狗呀,條友講政府完全無責任呀,講到話政府會屈服壓力添呀屌你

屌你,我明明講我理得你地打唔打針,你條友係都要屌鳩埋打針嘅人

家下我問你打針嘅人用把槍指撚住你個頭叫你打呀?

你答撚到未呀弱智仔
Sor 唔敢屌政府呀
反苗=網上凶狠現實碌撚既垃圾
明明依家成個post 就係屌鳩緊政府玩強制打針

我就知你地一撚定係玩道德高地兩邊屌撚曬

即係屌政府果陣總有人玩批鬥啦

叫你地唔好批鬥,然後你地仲繼續話點解唔撚得屌撚曬兩邊?

玩嘢呀?即係屌鳩政府同時屌鳩埋一齊屌鳩政府嘅人?

智鳩障?

仲講團結?

嘩屌,矛盾到仆街喎屌
同樓主一樣,網上吠「時代革命」,現實碌撚垃圾,俾警察當狗咁打
邊個話政府完全冇責任呀傻閪
真係好撚嘢

原來屌鳩對家都要不忘屌鳩自己人

依種叫團結我深感佩服
你想有咩呀?賤種政府外判狗
咦,你反得咁勁囉,出到街屌鳩政府未呀?
佢係我隻狗,俾我屌得多,所以上黎開post圍爐
我上撚左岸啦,唔似你冇打針就冇工開,做政府外判狗係慘啲
已完全封鎖該會員
你喺呢個post已經試過重覆留言啦,你又人格分裂啦
過哂關未?FDA註左冊未呀傻閪
政府外判狗會叫你屌鳩政府?
做咩工都年年有人工啦,屌!唔通你份工冇人工嫁?原來你係做政府義工,慘過外判狗

你上撚咗岸?你啱啱先唔敢放sick leave 放假咋喎柒頭

咁唔通信你呀?
邊到呀,睇過?
反苗撚輸到仆晒街
https://lih.kg/wGywitX
#693 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

你講㗎喎
戴口罩可以減低airborne distance
點叫冇用?

原來你冇返過工

請問做清潔嘅,有撚加過人工?

我做ibank 年年加bonus 又加,你搵我同你比?
腦殘都算 原來仲要盲嘅 唔撚夠人講就弱智前弱智後 同你講落去都哂氣
講多次
你條柒頭信撚哂枝針冇副作用所以有人反對枝針有問題你都冇幫口屌過政府 等同認同政府叫人打冇問題 政府而家用正常人權去要脅冇打針嘅人 而你冇幫口屌過已經係其中一個幫兇

又要打針又唔比人屌 你係覺得自己咁啱就唔使上黎圍爐啦

學上面有人講 打左咪打左 縮返入你老母閪度唔好行出黎show自己有幾弱智 根本冇人會理你

咁都理解唔到證明你智商真係有問題 或者係你太on9先咁多人屌你
收皮啦學人講團結 當初有人反針有副作用到有人反通行證違反人權 你有冇出聲你有冇團結呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞