其實好多反苗人士多數屌個政府玩強制打針啫,點解會屌埋人打針?

829 回覆
635 Like 127 Dislike
呢啲人救黎都曬氣根本最撚自私就係佢地 呢個呀媽係女人嘅topic都可以屌十幾頁
依家除咗中過招嘅,都大把人衝去打第三第四針啦

睇下個世界啦
我想講,佢地仲獨裁過支共迫人地同佢地一齊反苗先係同路人
之後就到第五第六針咁睇呀?
之後既事無人會知,大家放長雙眼睇
黃衛兵唔係浪得虛名
聖公會都要行埋一二邊
因為根本就有啲人喺道試圖模糊件事,方便佢哋將「反強制疫苗接種」同「反科學」link埋一齊
反苗撚on99 自己死埋一邊打飛機算啦,乜都拉落抗爭到
唔知以為唔打疫苗共產黨會倒台
唔打針都當抗爭,想知呢班人有冇攞消費券
可能有,可能冇
屌人有屌人嘅觀眾
有人受硬唔受軟
你覺得人受軟唔受硬請以你自己嘅方式堅持
可能你點說服完,都唔見得人哋會放棄打針
依個都係現實要面對嘅事
況且要說服1針後嘅人我諗有啲難
畢竟都開咗個頭了
請你加油
屌人會有用?

咁捉鬼師當初都成功咗啦,仲洗搞到依家咁?

同埋我唔會說服其他人打針or 唔打針,因為依個係人地嘅自由。我只係想同人講

最大敵人,從來唔係打針嘅人,係政府

屌啱人先得㗎,你屌個唔關事嘅,不痛不癢
而家幾撚時有強制打針呀?
咁你一味反問都係冇用㗎啦
但你咪又係咁做
樓豬成日俾我屌,搞到怨氣好重,要喺呢到開post圍爐,早知我屌輕手啲
想俾政府壓力取消599?你條傻閪深信香港有瘟疫,你應該welcome 599窩,點解想取消佢呢?
又唔係我俾政府逼針、戴口罩,我示咩威?

你俾政府逼針、戴口罩都仲未出黎示威,我洗乜出黎?
咁逃犯條例夠係政府搞出黎,關藍絲咩事呀?點解你又屌埋藍絲?唔好人格分裂啦
屌鳩你就係叫批鬥?咁你屌藍絲叫唔叫批鬥?喺連登係咪唔可以屌會員?你又人格分裂啦
屌人係連登文化,你自己都有屌人,點解你唔出街開咪屌?你又人格分裂啦
樓豬係我隻狗,呢隻賤種狗打左三針,所以我成日屌佢係政府幫兇。佢條氣唔順,就開post圍爐
按你邏輯:

事實就係,根本無人理你地班黃絲現實點過,你地屌鳩佢地又好,佢地現實都生活好好

你地黃絲好撚辛苦, wfc

你地屌鳩完藍絲,藍絲wfc, 政府零壓力

咁即係點呀?

原來係對住空氣嚟屌呀?

你又再一次表演人格分裂
咁藍絲自由地選擇投票俾建制派,你屌乜?

你屌人就得,其他人就唔可以屌你?咁你咪即係人格分裂囉
被咩逼?你明明話你自己係自願打針

依家俾人屌就話自己被逼?
我底線一針不打 (網上)
引戰撚係咁上下啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞