其實好多反苗人士多數屌個政府玩強制打針啫,點解會屌埋人打針?

829 回覆
635 Like 127 Dislike
我又真係唔會搵做狗會有幾多人工喎

好人好啫,點解要對份狗工有興趣呀?

你見識多呀嗎,知唔知ibank 搵幾多呀?
下,你文盲㗎?
講事實叫吹奏?PI人工高係事實,你都同意嫁,唔好人格分裂啦
下?加埋bonus 過十皮啦喎,你搵我同你比?

地盤狗?
人工高就要吹奏呀?

人地做狗督察好好呀,好高人工呀

[福爾摩蕭]當年比家超中出條女大左肚,所以唔讀港大做黑警
https://lih.kg/tKAgPqX
#100 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

有一班連登仔屌你 就等於反疫苗人士都屌打針嘅人?
係啦,換轉話嚟講,點解要hi 人打呢?

根本打唔打,自由嚟嘅,批鬥嚟做乜
ibank唔係好似公務員咁跟point跳,人人唔同嫁窩。就好似我問你運動員幾錢人工,你都答唔到啦
係你咁敢答我條問題啫
無嘅, 如果只係覺得想出街食飯, 想出去睇戲就打針, 其實算係半個幫凶囉
我未加已經過十皮啦傻閪。外判政府加?
我未加已經過十皮啦傻閪。外判政府狗?
其實我就係講緊果班只會屌同路人,而唔會屌政府嘅人

佢地覺得打針嘅大係幫兇,但唔會怪政府

有個天真地以為政府會屈服壓力添,係人嘅不作為喎

反苗撚輸到仆晒街
https://lih.kg/wGywitX
#693 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
條傻閪唔會明嫁啦,佢準備打第4針
我係連登嘅感受就係唔打針嘅人hi 返打針嘅人

打針嘅人現實生活中, 理得人打唔打針

打針根本係自由嚟

你肯撚定無,RE 一定無十皮,show 你張糧單出嚟啦柒頭

RE 一定冇,頂薪6皮
你show你張糧單俾我睇睇先啦傻閪
下,咁如果自由地信枝針係有用,又係幫兇?
你見識好少

真係好少

外判政府狗會過到五皮?
所以你冇5皮囉傻閪
傻閪,依家有人信ibank 十萬都唔會信RE 過十皮啦

Jobsdb 有得睇㗎傻鳩
唔好講廢話啦,俾張糧單我睇睇先啦傻閪
我真係笑而不語,你嚟到ifc 搵我未呀地盤狗?

唉呀,地盤狗得三皮咋喎,仲要無得開工添
有你張糧單睇未呀傻閪?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞