其實好多反苗人士多數屌個政府玩強制打針啫,點解會屌埋人打針?

829 回覆
635 Like 127 Dislike
仲覺得政府吹你唔脹都幾好笑
事實係因為得返少數人唔打政府先唔理你
如果多人企硬唔打佢學支那
你開門出門口已經要打針
冇果個撚屌code你lift口都出唔到
幫你老母兇咩
最新數據出爐…日本揭「第3劑疫苗防護力」 驚人結果曝光
https://lih.kg/2977964
因為打針為著睇戲果班即係跪佐囉,咁簡單,人地做得多過你無資格笑你咩
咁依種論調就抵屌啦,優生學

依下你屌鳩佢地我覺得無問題
呢個真係駁唔到

btw,講有效 武肺疫苗幾時可比傳統,經過多年研發嘅疫苗
大家可以準備打第4針了
其實大家幾時先識得接受
依個論壇嘅人係有大量學術文化程度唔同嘅人
咩階層 咩職業 咩諗法嘅人都有

你無可能要人哋去全盤接受你嘅觀點
你只係可以以理去說服 說服唔到都唔需要追擊

當你明白依個壇有好多垃圾引戰同埋無腦嘅人嘅時候
你睇認真post見到on9留言
起一起底發現係上面個兩種人嘅話
我真係建議負評 and 唔好覆

你阻止唔到佢哋9up 咁就唔好理佢
佢就會無引架喇
有無諗過果D根本唔係香港人
唔洗埋佢就得
打針係個人自由選擇
點解要因為咁分化香港人
仲要十萬個理由幫返個政府講野先好笑
啲口吻仲要同啲藍屍一撚樣

唔係香港無得救 係香港人無得救
快啲搵多啲錢 離開哩個自私自利充滿奴性嘅地方好過
今日唔打針唔堂食得,下年唔實名唔用得電話卡,將來唔XXXX唔可以YYYY,留得係度就自求多福,或者習慣就好
淨係唔打針無得返工已經夠逼大部分人
不過某d 反苗唔洗養家梗係口響
躺平然後去申請失業金,
跟住日日上連登9up 屌打針人士
你打唔打針都係咁, 係政府眼中只係數字上問題, 講出黎只能發洩情緒, 無解決到問題
但實情就係因為有一定數目既巿民未打針, 所以先至有收緊防疫措施, 如果當初人人都去打針, 接種率100%, 你覺得而家又會唔會須要打針先可以堂食剪髮?
Ok 咁你依個有理由係反苗呀

咁政府強迫我地打針,點解反苗果班唔屌鳩佢,而係屌鳩打針果班人

強制疫苗嘅責任係邊個,我想大家諗清楚

依家好似俾人分化咁
會呀,到時係講打幾多針先可以堂食剪髮
咪就係囉,我打左關你班反苗撚咩事,唔講咁多,即刻book第四針,升職加人工仲唔係我
支那都打哂針
咪一樣收緊
真 澳門狗都可以有acc
而家係講接種率, 咁係話打幾多支
不過相信政府宣而打針既人, 不無政府話打幾多針先有效都係會排住隊打, 所以係會有防疫措施, 但會唔會好似而家咁一步步收緊?
唔關疫苗事啦 支疫苗咁安全
係咪大部分反苗人士都會屌鳩打咗針嘅人?
你覺得連登嘅反苗人士係點睇呀?

我感受嘅係好多都會屌鳩打咗針嘅人先
個個係噤就世界和平啦

每次講多兩講
就開始捉住一兩句黎咬
然後演變成人身攻擊
起舊post數你

係連登就企係高地屌三屌四
但一話企出黎屌就鳩都縮
樓上已經有呢D撚屌啦, 拎卡介苗同武肺苗比
屌佢老味武肺變種快幾撚多呀?
班撚樣連結核桿菌同冠狀病毒都未識分呀, 都仲要去相題並論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞