其實好多反苗人士多數屌個政府玩強制打針啫,點解會屌埋人打針?

829 回覆
635 Like 127 Dislike
即係你嘅世界得你一個就夠?

唔需要嘅話,你仲點解期望屌鳩人會令人回心轉意呀?
你放乜長雙眼嚟睇啫,依家不斷有人去打針,越嚟越多,你就on99 以為自己屌鳩人有用

我問你有冇少咗人去打針呀

有冇呀?

放長雙眼?事實擺在眼前
如果你認為係得我一個咁諗,你個世界咪又係一樣咁細

大家講幾多都無用,大家係呢方面道不同不相為謀,無得傾架啦
事實上,你地咁樣繼續落去,個圈子只會越嚟越少人,咁你咪睇下你地最後剩幾多人同你地一樣囉

你地嘅世界的確好細呀?有幾多人呀?

講啦

唔願意面對事實嘅反苗撚

點解有d反苗撚即使反苗堅持唔打針都唔會怪打針嘅人

係你地依種先會咁on9

你地世界太細
你要以為你個套係啱嘅,我教你一種方法呀

唔好喺連登屌

要屌嘅,就出街當街當眾咁開咪屌

你係連登屌嘅話,只係圍爐,一d幫助都無
可能有反苗撚現實表面唔怪打針嘅人但暗地裡屌鳩你你都唔知呢,呢個世界乜人都有架
如果你唔敢膽當街當眾咁屌嘅話

咁,你就認咗你純粹係想為屌而屌,搵人出氣

唔好講到咁天真,屌人會有作用啦

唔通我家下話你on9 仔,你會回心轉意咩

On99
咁手足幾時上街?你係連登屌嘅話,只係圍爐,一d幫助都無
嘩,完全係你ff 出嚟㗎喎

Wfc

咁又點呀?

影響到我咩?

會大到影響到我嘅生活

仲有啦,你覺得屌人係有用嘅話,點解唔出街開咪屌,要縮喺連登屌?
下,事實上,係得連登先遇到你依種反苗撚咋喎

現實中,大把人打咗針啦
咁手足你幾時上街屌政府先?你係連登屌嘅話,只係圍爐,一d幫助都無
依家你要嘅對象係打針嘅黃絲喎,你覺得屌人有用嘅話,點解唔街屌呀?

反而你依種反苗撚真係連登先有啦,咁點解要當街屌呀?

我係連登笑就夠啦,係咪呀

即係你唔夠僵屌人?

又話屌人有用?

原來只係想連登屌人搵人出氣?

仲有,我依個post 唔係諗住屌人喎,我係叫大家反思喎
都話反思就哂氣啦,大家理念唔同無得傾
你自己搵人出氣就算數啦

屌人都係理念?

算鳩數啦
咁你要屌政府點解唔上街屌,政府無上連登聽唔到你聲音喎
嘩,係呀,但係你地班反苗撚屌鳩我地先喎

我地屌政府有乜用呀?

俾你地拖後腳呀?
喂,仲有呀,你地連登都姑且屌鳩我地先啦

咁你地出到去唔通會屌鳩政府咩,屌
反苗手足咪一樣俾你地打左針既人拖哂後腳,做哂政府政治籌碼迫害無打針手足自己都唔知
喂,依家我地共識都未有就玩分化,仲有得槍口對外屌鳩政府?

屌咩,你玩嘢呀?
喂,信枝針嘅人要奉指為你地反苗手足而放棄打針呀?

你反苗大撚曬呀家下?

定係你純粹驚打針驚死咋
係打針方面無共識唔代表唔可以一齊屌政府喎,正如泛民同本土派係港獨議題都係互屌架啦
其實平時你係咪自己一個,身邊無乜人要照顧嘅人?

你好似自我中心得好厲害下喎

個個都要圍住你轉?你玩嘢呀?
哦,係呀,但係俾你地屌咗我地係政府幫兇囉,我地仲點敢為你屌鳩政府呀?

我地幫兇嚟㗎嗎
咁我都一樣無必要圍住你轉啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞