其實好多反苗人士多數屌個政府玩強制打針啫,點解會屌埋人打針?

829 回覆
635 Like 127 Dislike
係呀,我考咗popo 嘅話,我仲會開post 叫人屌鳩政府?

好波
政權幫兇點解唔屌得,咁你講法屌藍絲咪一樣無建設性,人地都廢事理你
其實你層次係高啲嘅,如果你認為你嘅方法好啲你咪去做,但你都阻止唔到人哋用其他方法做。
同埋你屌完,你覺得社運會復活?

你屌完自high 完算啦,隨便block 我
屌完無作用呀嗎,你仲期望人地會因為你屌完然後回心轉意?

你平行時空?
無矛盾架,無期望唔代表要放棄,唔同學你地選擇放棄唔抵抗去打針咩
咁我想問,屌人有建設性咩?屌完,人地會放棄打針?

依個就係現實要面對嘅事

但好明顯無人想面對
下,咁你地唔好放棄唔打針咪得囉,屌人有閪幫助呀?

屌人令人對你地反感,有撚幫助呀?

講啦,有乜幫助,有冇少咗人打針?

講啦
所以無打針手足已經成為condom
喂,你地堅持唔放棄打針,就代表要屌鳩人,仲要覺得屌鳩人有作用?

乜邏輯嚟?

屌鳩人有作用嘅話,社運晨早成功咗啦,捉鬼師成為最大功臣啦
咁所以屌鳩人有乜作用呀,屌鳩完人,人地都廢事可憐你地做condom 啦

你指意人地屌鳩完人然後仲要可憐你地支持你地?
所以又要loop番去屌良心裝修佬有用既話,社運晨早成功咗啦,捉鬼師成為最大功臣
根本係暴政問題
屌完人,然後你地做condom, 你地覺得一班俾condom 屌完嘅人,會介意你地點諗?

會支持一個屌鳩佢地嘅人嘅理念?

認咗佢啦,搵人出氣
照你logic ,直頭啱啦,咁點呀,咁你家下做捉鬼師捉打針嘅黃絲然後割席,然後抵抗政府成功?
所以我都唔需要好似你呢d咁無恥既人可憐
定係你根本無力抵抗,搵人出氣

就好似廢柴男人打女人出氣咁
都話時間證明一切啦
下,打針嘅人有可憐過你地咩?

點解要可憐你地呀?

你on9 仔搵人出氣要可憐你?你邊撚個呀?
時間早就證明一切啦,你唔願意面對啫。
我話唔需要啊,你發雞盲?
係呀, 所以我唔明屌鳩打針嘅人有乜用
下?咁你同活在自己嘅世界裡面有乜分別?
證明d乜,我見唔到,你只係見到你覺得自己理念岩就代表一切,當然我都無得證明自己一定岩啦

大家放長雙眼睇下點啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞