其實好多反苗人士多數屌個政府玩強制打針啫,點解會屌埋人打針?

829 回覆
635 Like 127 Dislike

唔好笑大人個口啦

你要屌嘅,就唔好連登屈係到屌,要出街當眾屌就最好

咁先有號召力,好明顯你家下自己ff
從來係屌鳩熱狗玩分化咋喎柒頭
下?你邊忽見到我屌鳩藍絲呀?

我屌鳩熱狗咋喎

即係你囉,on9仔
因為打咗針係幫手歧視同孤立唔打針既人
如果你屋企有個8 90歲長期病患老人家
因為全家都打咗可以堂食佢冇份, 你係咪都會格硬帶老人家去打針
藍屍: 要搞事嘅你出街搞丫嘛 點解要搞鳩我呢啲無辜嘅人

你點兜都已經穿哂煲
咁我點解要格硬帶老人家去打針呀?

佢地唔打得,我做乜要帶佢地去打呀?

家下打針撚要迫人打咩?
原來五毛嚟
連登仔最鍾意水人出去犯法
自己選擇咗妥協就收嗲喇
第一句味答咗你囉
下?

藍絲嘅人支持政府係做港豬同親支,你都可以話佢on9 啦

打針自由地信枝針又俾你地屌?

獨裁呀家下?信枝針都俾你地話係政府幫兇?

乜邏輯呀屌
駁唔到就話我係五毛,五毛會叫你地屌鳩政府先?

用下個腦啦屌
多人打咗,政府儲齊呢d條件就可以設限制唔服從既人
將基本權利講成誘因
咁都唔明番去讀書 每日一針算吧喇
唔關事㗎?老人家唔打得針, 迫佢打針做乜鳩?

依家係政府俾佢地打針呀?你怪落打針撚做乜鳩呀
第一句味答咗你囉
下?咁當初政府咁少人咪又係咁?唔通我跟你地做完政府會屈服?

你認真?政府邊撚到有屈服過壓力之下呀?

仲2019?

國安法都立咗啦
孤立?你地覺得孤立咋喎,我有權唔帶老人家去打針㗎喎

依個係政府設嘅限制喎,關人撚事呀?

你唔屌執行者,屌個唔關嘅人?
唔通我跟你地做完政府會屈服?

啱, 妥協係最好既選擇打完三針可以繼續口罩限聚同繼續打針
然後你覺得集體唔打針,政府就會屈服於你?

你覺得依家政府仲係當初立23條咁,示威就俾到壓力?

國安法都過啦師兄,你玩嘢呀?
即你覺得政府一嚟就係咁樣限制

咁所以屌鳩人就最好辦法啦?

你地覺得屌鳩人會對件有用呀?

咁捉鬼大師一早成功咗啦
咁仲分咩黃藍丫 搞咁撚多嘢味又係躺平懶偉大 個個政治cap完水就移曬民
留低你地d傻仔係度
咁你屌藍絲又托柒?唔好人格分裂啦
屌咪係囉

咁打針仲分乜春黃藍呀?

有黃絲打針係信枝針,又俾你地批鬥呀?

有黃絲為生活而打,又俾你地批鬥呀?

有黃絲為條命而去打,又俾你地批鬥呀?

唔屌鳩政府,但係屌鳩自己人?反智?
你搵到未呀,我邊句有屌鳩藍絲呀柒頭
政府屌完會有用咩團結先有用lo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞