其實好多反苗人士多數屌個政府玩強制打針啫,點解會屌埋人打針?

829 回覆
635 Like 127 Dislike
苗撚: 我打左針有得入餐廳同戲院 夠膽咪入黎打鳩我
林病: 堂食同入戲院係打針誘因

苗撚又贏
下?我有捉邊個鬼呀?

請講?
下,你似成日俾我撚多d喎

啱啱先俾我踢爆你住宅大廈範圍內唔戴口罩嚟自high

多謝推post 先
下?我撚有屌鳩藍絲投票俾建制派呀?

證據呢?

Quote 出嚟啦柒頭
下,我自願打嘅,咁又點呀?

我邊忽有講我被逼打呀?

喂,你搵一句係我講我係被逼打嘅出嚟啦

我話緊你地屌鳩被迫打嘅人有閪用呀

夠僵就出去屌啦,屈係連登有閪用咩
咩叫文革式批鬥呢?喺現實世界傷害人,例如令人冇左份工、打人、殺人。

呢度係虛擬世界,何來文革式批鬥?
其實樓豬係雙重標準!藍絲咪一樣自由地選擇建制派,但樓豬照屌藍絲!

今鋪樓豬做左傻閪俾人屌,條氣就唔順,咁仲唔係人格分裂?!
既然冇強制,即係走去打針嘅都係自願?
其實大家唔好focus on「有冇用」。討論區係用黎俾人表達意見,享受言論自由。

例如,我喺討論區屌香港嘅教育制度幾差,屌完都唔會解決到問題,咁我係咪唔可以屌?當然唔係啦,討論區係俾人吹水嫁嘛,洗閪理有冇用咩?
其實屌人唔需要有用。討論區係用黎表達意見,有冇用根本唔重要。
即係你無膽啦,即係你係順民啦,即係你係幫兇啦

咁點解唔屌政府呀,屌鳩你係因為你真係智鳩障呀,你連政府會屈服壓力都講得出?

咁你唔俾壓力政府?

講一套,做就碌柒

仲有呀傻閪,你係連登屌鳩人有閪用咩,夠僵就出街開咪屌呀嗎

賤種狗

記住呀,唔好戴口罩呀果日,講定個地點出嚟,我call 定人馬嚟搵你聽你屌鳩人啦
支共有公權力,我地有嗎?點樣惡過支共?
咁你衝左去打第四針未?

咁點解唔屌政府呀,屌鳩你係因為你真係智鳩障呀,你連政府會屈服壓力都講得出?

咁你唔俾壓力政府?

講一套,做就碌柒

賤種狗

記住呀,唔好戴口罩呀果日,講定個地點出嚟,我call 定人馬嚟搵你聽你屌鳩人啦
請問by so far 有冇人俾你說服到唔去做藍絲?
所以咪話樓豬人格分裂囉
因為果啲CLS
其實屌人就屌人,要諗作用嫁咩?

樓豬屌藍絲夠冇作用啦,咪又係照屌
blame the victim 不嬲香港人特長嚟

講撚到好似打嘅人好想打咁
咁你屌藍絲咪又係純粹搵人出氣
樓豬冇話自己俾人老強,佢話佢係自願打針,自願俾政府屌
你地無咩

連登仔反苗屌撚曬全世界唔同佢地反苗嘅人,怪嘅唔係政府呀?

政府有公權力唔怪嘅,就怪個平民百姓?

分化賤種狗?
樓豬就係覺得枝針可靠,俾人屌得多,所以上黎開post圍爐
政府就要你幫,你快啲打第4針啦傻閪

咁你唔俾壓力政府?

講一套,做就碌柒

賤種狗

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞