其實好多反苗人士多數屌個政府玩強制打針啫,點解會屌埋人打針?

829 回覆
635 Like 127 Dislike
咁希望唔好互相批鬥啦,打針嘅,屌鳩唔打針嘅,有乜謂

唔打針嘅,屌鳩打針嘅,好似屌空氣咁

無作用

屌鳩批鬥撚我真係不遺餘力啦,分化玩到出神入化
仲要(鄭月娥同李公公)打完之後乜柒都冇開放
無錯

呢個strictly 係自己決定,自己對自己身體負責,根本無需要互屌。
呢啲咪叫50笑100
最好笑嘅就係有人話批鬥人嘅原因係因為最大責任係人喎,因為政府會屈服壓力之下喎,只係香港人嘅不作為喎

我心諗,如果政府會屈服壓力係中嘅話,林奠早就收咗皮落台啦

條友無撚腦
洗閪理班鄰居咩,我鄰居叫我戴返口罩,我即刻屌柒佢,叫佢快啲報警,同警察講有個住戶喺lift lobby唔戴口罩,睇吓警察受唔受理。

最撚on 9嘅係佢真係報警,但警察唔肯黎
大撚把人食煙都80幾、90幾歲死啦傻閪,不過我唔食囉。你鍾意嘅就快打第四針啦
呢度係虛擬世界,你又係邊撚個呀傻閪?
你手頭上啲數據都唔齊,你信乜閪野科學?你信政府咋
你噏乜鳩呀?乜野叫「笑到你」?呢度係虛擬世界,你可以笑到邊位連登會員?何為「笑到」?
你三皮都冇點樣賺錢多過我呀傻閪。你老豆收陰司紙隨時多過你份糧啦
喺討論區留言要咩作用?
得喇知架喇, 總之打針就係藍, 睇Viu又係藍, 留港都係藍吖嘛, 知道某啲引戰狗想點架喇.
老老豆豆,你病左更加要空氣流通,先會好得快
我都屌緊政府,但有班人批鬥唔打疫苗嘅人
唔畀佢哋堂食,唔畀佢哋入商場
其實由頭到尾,大家都係想笑柒傻閪

問題係樓主平時笑人就得,到佢自己做左傻閪就唔想俾人笑,就諗好多籍口,將恥笑佢呢件小事,提升去「分化」嘅層面
按樓主邏輯,連登唔可以笑柒人,否則就係分化
原來你嘅作風係咁
你可唔可以退連登?唔想比你污染 我唔係咁
其實打劫都係相信件事有用嫁, 你只不過係放棄自己唔打針嘅權利同時去剝削別人唔打針嘅權利同時去換取你可以出街吃喝玩樂嘅權利
如果你覺得你唔打針會死, 係可以
但如果你明知你打針只係為左你可以出街吃喝玩樂, 其實你係間接咁侵害緊其他人唔打針而又可以出街吃喝玩樂嘅權利
如果你仲未明, 其實你係咪唔明自由唔係只係自己想做咩就做咩? 同時亦都需要保障其他人唔想做咩就唔做咩嘅權利?
所以你反苗既自由就係自由,人地想出街食飯睇戲旅行唔想中肺炎就唔係自由
要保障你2%反苗去犧牲社會大部分人利益
咁藍絲都有自由投票俾建制派,港豬亦都有權政治冷感,咁黃絲屌咩?!
自由地信枝針咪傻閪囉,就正如藍絲自由地相信政府都係傻閪

笑柒傻閪就係連登文化
係得弱智仔先會覺得打針就係藍
其實你有冇朋友,有冇出過街
睇下幾多黃既打左針先講野
你唔好答非所問啦,我係問藍絲都有自由投票俾建制派,咁你屌藍絲做乜?唔好人格分裂啦

你行使自由打針就得,藍絲就唔可以行使自由投票俾建制派?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞