其實好多反苗人士多數屌個政府玩強制打針啫,點解會屌埋人打針?

829 回覆
635 Like 127 Dislike
慘得過我返嚟果陣大把人歡迎我,而你就柒到落地心?

邊估到,原來del ac 都可以撚到狗
https://lih.kg/2653781
Diu 果班不自願而走去打針既人,而唔係 diu 自願打針既人
咁屌嚟有乜用

佢地都打咗,無得藍變黃咁樣由打針變無打過針㗎?

好似對件事無好處,政府零壓力

邊估到,原來del ac 都可以撚到狗
https://lih.kg/bakOfjV
#86 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

你個魯班七號ac 去咗邊呀?

賤種狗,狗性不改呀?

啞撚咗呀?
有幾慘?我仲有連登ac,有咩問題?
你個大把人有冇一萬?
代表乜?btw點解你唔繼續推你個post?
連登起碼有百幾萬會員,你所謂嘅大把人有冇一萬?

屌你老母,林鄭都話自己好受歡迎啦
用打針黎分黃藍?根本分唔到
再講分黎無意思
第二-三批去打針既人心照 點解去打針
第一二句合理

第三句嘅話,好大機會係為生活而打

有連登ac 但係俾人當係柒頭,仲要俾我撚到你化

你真係第一人嚟,七個ac 都俾人ban 柒咗仲要入返嚟俾我撚你,你真係乖
咁你呢?一個支持你嘅人都無喎

睇過?係邊呀?

魯柒
代表乜?

代表你永遠都係我隻好doggie 囉。永遠都會幫我自動推post

多謝你呀9527
咦?咁你呢

有無人支持你呀?

笑柒你就大把啦

快啦小學雞
Doogy你開心咪得囉,咁快啲去打第4針,出街戴好兩個口罩,乖😘😘😘😘😘
喺連登當然會有人同意我嘅論點,但這重要嗎?乜上討論區一定要搵支持者?
俾人當柒頭有咩問題呀?互屌係連登文化黎,你夠俾人喺連登當傻閪咁屌啦,咪一樣生活美滿,開開心心咁去打第三針
下,五毛會同我講政府會屈服壓力之下

政府咁極權,會聽民意?

仲唔係幫政府護航?
政府會屈服壓力 = 政府聽民意?
乖啦doggie

乖到返嚟都俾我撚

唔好成日住宅大廈戴口罩打飛機呀
你講乜呀魯柒,我話你返嚟果陣,一個支持你嘅人都無呀

仲有呀,

著名嘅連登五毛 魯班七號

會有人支持?
下?你傻q 咗呀?

政府屈服壓力唔係因為民意?

Good dog,咁聽主人話
屈服壓力係因為驚自己下台呀傻閪
你有幾出名呀魯柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞