其實好多反苗人士多數屌個政府玩強制打針啫,點解會屌埋人打針?

829 回覆
635 Like 127 Dislike
我誠實的,我唔會冼人
卡介苗多年臨床實證

武肺疫苗測試咗一年咋喎
打針本身就唔應該當係政治取態啦

我理得你地乜原因唔打針啫

強制打唔打針係政府問題,你地屌鳩政府果陣,屌鳩埋原本同你地理念一樣嘅人

咁政府有乜壓力呀?
網上唔算唔誠實
可能屌到佢地有機會唔會打第三四針囉,愈少人打針政府咪愈大壓力囉

依家黃圈有個錯誤共識就係"放棄都係一種選擇",政府就係想多d你地呢d人等你地做左政權幫兇自己都唔知仲可以理直氣壯
咁我真係好想知,黃絲但又信疫苗嘅,點呀

又唔打呀?

喂,人地覺得疫苗保障到佢地條命喎,咁點解仲要拉埋黃藍嚟講呀?

幫政權做幫兇嘅話,個個趕去打科興啦
我真係好想知你地真心覺得人地打針大多數係為生活先去打?
如果你覺得剩係打科興先係幫兇既,我只可以話你真係太天真

無架,你覺得自己唔係幫兇就隨你啦,總之政府就係多謝哂你班人幫佢手迫害無打針手足,等你地再打埋第三四針再多d籌碼
咁你覺得打咗針嘅,會介意你地點諗?
政府你地又唔敢膽屌得大聲,搵打針嘅人嚟出氣就咁大聲

成件事好似屌空氣咁

有乜謂
你唔介意咪繼續去打針囉,政府多謝哂你啫
下,即係你覺得搵政府出嚟,就阻止到佢地打針?

又屌空氣?
咁你依家屌政府同屌打針人士都係一樣,佢地都係唔會介意你地點睇架喎

咁先搞笑,邊個先係頭號敵人呀家下?

唔搞鳩個頭號敵人,但係搞鳩潛在嘅同路人,係乜玩法?

On9 ?
咁你屌政府都係一樣屌空氣啫,所以一係全部唔屌,一屌就屌哂
老實講,成個post 嘅中心思想

就係想大家知邊個先係頭號敵人,咁你地家下同捉鬼師有乜分別呀?
剩係屌得頭號敵人既話咁tvb美心都慳番啦,你屌佢地根本唔會傷到共產黨一條頭髮

一屌曬全部,所以會威d呀?

屌政府會好似屌空氣咁?

咁不如唔好屌,諗下現實點樣抵抗做實事好過?

定係因為做唔到,先要搵人出氣呀?
下?你家下喺香港會接觸到共產黨本部咩?
咁點到好過你地根本就無諗過點樣抵抗然後就選擇放棄去打針既

下,人地係信枝針然後去打喎,點解要同你抗爭
要接觸到共產黨本部先屌得咁一開始2019就唔好搞咁多野啦
即係你覺得屌人係有建設性過諗計做實事?

咁即係當初捉鬼師係具有建設性?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞