其實好多反苗人士多數屌個政府玩強制打針啫,點解會屌埋人打針?

829 回覆
635 Like 127 Dislike
下?藍絲搵人打鳩我地喎

打針撚打鳩你呀家下?

講啦柒頭
你要一致對外,就應該唔遵守惡法。叫你唔好遵守惡法,你就反問「罰款你俾?」

既然你咁鍾意遵守惡法,咁你想點樣一致對外?
所以香港人係傻閪都係不爭事實

香港人咁蠢,共產黨唔玩你玩邊個?
傻仔,繼續推post 啦,即管睇下幾多人支持你?
樓豬係人格分裂,因為藍絲都係自願選擇建制派,都係唔介意俾黃絲屌,但樓主照屌佢地,咁樓主係咪屌空氣?

都係嗰句,屌傻閪一向係兩登傳統,只係樓豬今次做左傻閪,俾人屌完條氣唔順
咁你又屌政府?點解你又屌空氣?即係你又人格分裂啦

問題係連你都吹水果陣,點樣一致對外呀?

住宅大廈唔戴口罩叫人出街唔戴口罩?

送頭師?
政府你又唔敢膽屌得大聲,搵藍絲嚟出氣就咁大聲

成件事好似屌空氣咁

有乜謂

你條傻閪又表演人格分裂啦
藍絲夠唔會介意你點諗啦,你咪一樣照屌藍絲,都話左你人格分裂啦
又真係有人比人屌屌下醒左之後第二三針冇打 不過肯定唔係你先
點解政府一開始唔搞疫苗通行證?因為初初冇乜人打針,照搞疫苗通行證,四大地產商會大屌政府。

所以政府一開始就呃呃氹氹,到有一定嘅基數,就可以逼針。所以走去打針嘅都係幫兇

你個名就係好例子,俾我撚到要改個濕鳩名,結果做抄名賤種狗
藍絲信政府、建制派,你又屌?都話左你人格分裂啦

屌傻閪係兩登文化,信武肺疫苗嗰啲,包括你,都係傻閪,ok?
成班傻閪狗衝去打針,政府有咩壓力?反而有動力逼針tim啦。

政府見有一定嘅基數,先夠膽推疫苗通行證
你班傻閪狗衝去打針,政府有咩壓力?反而有動力逼針Tim啦
你明明被逼打針,都話自己自願,何來誠實?
你肯定?

明明好多係中過都廢時打第二第三針

關你地屌鳩人乜事

我都中過,我都未打第三針
正解。香港多傻閪,當日政府、僱主話打針有假放,個撚個狗衝。香港人真係易呃
唔通你又覺得藍絲地介意你屌佢地咩咩?

所以你都係屌鳩空氣咋
咁屌鳩政府咪得囉,搞乜屌鳩d打針嘅人?
按你邏輯,兒登仔屌藍絲係偏見,因為藍絲都係自願選擇建制派
在香港今日不知聽日事的時候,市面上迎來詭異的假象,戴上電子腳鐐尋開心,尋回生活的樂趣,可以堂食、看電影、做運動。有些人嘗不到防疫措施解封帶來的快感,無針者、老人院的長者仍困在逼針的惡夢當中,無奈的是社會是人吃人的,打了針願意使用安心出行的人自然有條件滿足出行的權利,根本無須理會別人,正所謂過海就是神仙,今日不去玩,明日不能去玩。

曾經大家都是在金鐘地鐵站等車的人,一上到車就沒責任為別人去想,曾經大家都說是不打針的人,結果妥協了。為工作、為娛樂,開始做幫兇,開始叫身邊堅持的人妥協,甚至遠離他們。在社會上再沒有人為無針者發聲,無論是弱勢的老弱殘,如今只有被逼等待接種疫苗
肯定呀 只係你唔知就話冇呢種人 同啲藍屍有咩分別

問題就係你地就係果班政府想見到嘅傻閪,屌自己人,政府零壓力

不過你從來都唔係自己人,時代革命你連影都無,街又唔敢出,你講笑呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞