其實好多反苗人士多數屌個政府玩強制打針啫,點解會屌埋人打針?

829 回覆
635 Like 127 Dislike
你話年年有人工呀傻閪,冇人工就叫義工啦
不如咁講,中左又點?食必理痛就會好返,驚閪?
政府會屈服壓力 = 政府完全冇責任?!

唔怪得你條弱智信政府打三針
#436、#439、#450

你又人格分裂啦
即係未過哂關啦,咁你點信科學呀?你信政府咋傻閪
我幾時話我唔敢放?
五毛會叫你屌鳩政府?
我反咩?我有講「時代革命」?
如果笛撚唔係幫兇,政府一早就可以實施vaccine passport啦,洗閪等到有某個基數先實施?!
係正既
你要用下想像力 我唔想犯國安法你諗下點解政府可以每次想迫針就一波又一波咁黎?
嘩屌呀,明明一開波我就講明反強制疫苗

屌你老母屈鳩我

我開依個post 講撚到明反強制疫苗㗎喎屌你老母批鬥撚
我依家問你打針撚點撚樣迫你打針呀

你答撚到未呀屌你老母

你要搵嘢出氣,唔該搵啱對象啦屌你老母

成個post 講緊反強制疫苗,所以應該屌鳩政府,你都可以話我支持政府玩強制疫苗呀?

你用屎眼嚟睇文㗎

屌你老母呀,cls
我反對強制疫苗都可以俾d 反苗撚屈返我係支持強制疫苗

成班反苗撚真心cls, 真係屌佢地老母智鳩障
仲有呀屌你老母,我邊句有講個我支持強制疫苗呀你老母臭閪

quote 出嚟啦你老母臭閪,你依d 批鬥撚連自己人都批鬥埋

明明講撚到明反強制疫苗,樓上我都講到明反強制疫苗,你條撚樣唔撚追post 仲要屈鳩我?

你屈得人多都叫報應
洗撚屈你呀賤種狗,

你個dur臭撚到連老鳳仲有大撚把人都知你五毛啦屌你老母

你係我隻賤種狗咋抄名狗
咁都冇人屈你條賤種狗呀
我行得正企得正,洗俾你屈得入?

你條賤種狗出曬名成七個ac俾人ban

Iiiuii
我夠行得正企得正,洗俾你屈得入咩傻閪

你條賤種狗出曬名成十個ac俾人ban
請大量舉報賤畜 (7)
https://lih.kg/wsDmBfX
#492 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

老鳳代表乜?老鳳代表法官?躝返去繼續幫佢含撚啦傻閪
唉呀,慘得過個post 大把人都似你係魯柒
唔洗老鳳

大把人都知添

邊估到,原來del ac 都可以撚到狗
https://lih.kg/2653781

Doggie
邊估到,原來del ac 都可以撚到狗
https://lih.kg/2653781

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞