其實好多反苗人士多數屌個政府玩強制打針啫,點解會屌埋人打針?

829 回覆
635 Like 127 Dislike
我邊到要叫你圍住我轉呀?

你地反苗我wfc 啦,我純粹睇唔過你地屌鳩其他人嘅做法咋喎

政府錯,又拉埋人落水,仲要人認同你地?玩嘢呀?
即係你又要我地係幫兇

又要我地幫你屌鳩政府?

你傻撚咗呀?
係打針方面無共識唔代表唔可以一齊屌政府喎,正如泛民同本土派係港獨議題都係互屌架啦
即係你又要屌鳩我地係幫兇

又要我地幫你屌鳩政府?

你傻撚咗呀?
係話你地做左幫兇都唔知,如果有人知錯既都仲係同路人,唔認既就真係無計傾
下,針都打咗,已成政府幫兇啦,仲要俾你地屌鳩添

點解要幫你地呀?圍住你轉呀家下?
俾你屌完仲要認錯?

人地打針咁多理由,認乜撚嘢錯呀?

成個世界要圍住你轉,只有你個套先啱呀家下?

你點樣反苗我理得你呀,你無理由叫全世界陪你一齊反苗㗎

Cls
打左針唔代表係苗撚
覺得枝針安全可靠果d傻鳩先係苗撚姐
有啲人現實地底泥心理自卑 咪要上網搵下存在感重塑下自尊心咁總之就雖然大家都係被人強姦緊 但係我仍然優越過你 因為我臨被人插入之前掙扎咗 所以我可以屌鳩你
幫唔幫你鐘意啦,總之無打針手足因為你地有份加害成為condom已成事實,亦都唔需要你呢d無恥死口唔認既人可憐,就係咁多
你咪賴啦,政府要推嘅,幾少人打針佢都會照推,推到全部打曬針為止

根本你都阻唔到佢

你仲旨意政府會屈服壓力之下?你估仲係19年果陣呀?

天真嬌?
佢地純粹搵人出氣,但又唔認啫,死都要話屌鳩人會有用,令人回心轉意唔打針
你要搵人出氣嘅,就認咗佢

唔好講到咁偉大話要靠屌人擴大反苗嘅大業啦

你地同家暴班仆街男人打女人有乜撚分別呀?
我唔認同你觀點,我做乜要認?
因為你除咗屌人之外,乜柒都無做過,而且一d作用都無
你只係一個會搵人出氣嘅人,何來有用處呀?
要有作用先屌得既,咁黃藍大和解算啦,網上屌藍絲都無作用架,傷唔到政府一條頭髮

講咁多野其實大家都無得傾落去架啦,大家都唔同意大家觀點仲有咩好講
仲有,你依家簡直係證實緊我嘅觀點添啦

請問有冇人因為你屌完就話唔好打針呀?

你睇下個post, 正皮多過負皮
下?咁你做乜鳩up 話屌人會有作用呀?

屌,咪即係搵人出氣仲以為你講乜添
之前唔係話正負皮係攞黎帶風向信唔過架咩?
我係話唔知有無作用,時間證明一切,係你自己認為一定無用啫

咁即係點呢,唔講正負皮啦,請問by so far 有冇人俾你說服到唔去打針
時間證明咗一切啦,依家就係越嚟越多人去打針
你仲想呃自己呃到幾時?
咁就睇埋三四針先講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞