其實好多反苗人士多數屌個政府玩強制打針啫,點解會屌埋人打針?

829 回覆
635 Like 127 Dislike
屌你老味你又知我冇屌?
係咪一定要屌到上哂報先叫有屌呀 你而家埋沉默大多數冇份幫手屌係咪做幫兇呀

你有你信針自由 但你都冇幫屌會有副作用唔應該逼人打 你咁咪政府幫兇

不過睇你都信哂完全冇副作用 根本就係傻鳩一個

你係自願信有用而打/為返工返學打嘅我都會尊重返你 但人地都有自由屌你柒頭on9仔
邊個阻你條傻閪打針呀?你咪已經打左三針囉傻閪
我一直都叫你出門戴返好兩個口罩,仲要戴一世,咁點樣水你送頭?
過左三關又點?一日未註冊,一日都未過完關啦傻閪
藥廠都未公佈副作用嘅數據你就打針,你信乜野科學?你信政府炸傻閪
我叫你信政府呀,快撚啲打第4針啦傻閪
對你黎講政府最有權威,咁你躝去打第四針未呀傻閪?
咁點?唔屌得?呢度討論區反嫁窩
乜撚野叫「好撚作用」?弱智就唔好上連登啦
你喺邊度返工,同你係咪狗有咩關係?
屌你老母咩

你睇下連登仔做乜鳩啦,講緊唔係你嘅,就唔好對號入座啦on9仔

你睇下標題講乜呀,係咪話鳩你玩道德高地屌撚曬兩邊好撚過癮呀

我夠唔信枝針無副作用,係信佢效力,咁又點呀?

你唔打你嘅事,關人地撚事呀?人地打點迫鳩你打呀?

講啦屌你老母弱智仔,家下打針撚有枝槍指撚住你個頭迫你打呀?

講啦,批鬥人你地就叻,屌鳩自己人就最撚大聲

叫你地屌鳩政府?連登有幾多個post 係講屌鳩政府先呀?

屌你老味,睇d唔睇d,斷章取義
藍絲信政府,樓主就屌

樓主信政府去打針,我地反而唔屌得佢?!

樓主就係人格分裂嘅傻閪
藍絲信政府,樓主就屌

樓主信政府去打針,我地反而唔屌得佢?!

樓主就係人格分裂嘅傻閪
政府同你之間, 要信你?

地盤狗,俾人ban 柒七個ac 嘅狗?
咁你又知我做政府?

我講我中環返工,我做ibank, 俾你話我做政府外判狗?

你地盤狗咁低能,唔撚你撚邊個呀?
所以咪叫你信政府囉,你打左第4針未呀傻閪?
下,信枝針幾時變信政府呀?

信枝針係信科學喎屌你老母,家下政府整枝針出嚟呀?

屌你老母on99
咁你又知我做地盤?

你做政府外判狗咁低賤,唔撚你撚邊個?
傻閪,要信你依隻地盤狗做乜撚呀?

開到工未呀傻閪

地盤熱狗
你都未有齊數據,信咩科學?你信政府咋
所以咪叫你信政府囉,你打左第4針未呀傻閪?

果陣唔知邊個自high 話地盤年年有人工,做RE 喎

地盤狗RE

Ibank 唔係你依d地盤狗接觸嘅地方啦,成日叫你嚟ifc 搵我,你嚟到未啫
下?未有齊證據?

Fda 都過咗三關,信你依隻地盤賤種狗?

駁都唔敢駁我啦地盤狗,直接copy and paste 就算

果然係地盤wfh, 無工開飯呀,所以想ff 疫情過去可以開工
傻閪地盤狗,無得開飯呀,無得搵食呀嘛

疫情唔好有啦,唔係嘅話,就要賺多d五毛養家啦

唔係點會有七個ac 開出嚟搵食呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞