其實好多反苗人士多數屌個政府玩強制打針啫,點解會屌埋人打針?

829 回覆
635 Like 127 Dislike
打針本本無咩野,但比人政治化用來迫人打,無打針會無左份工,無得堂食,行商場,
無得去髮型屋,已經便成一種壓迫他人GA 能力
情況有D 似 德法大量買俄羅斯D 石油,Natural Gas, 佢又用呢D 資源去打壓烏克蘭
為返工打,但順便去埋堂數睇戲 又點睇
呢度變咗鵝頸橋, 個個係度打稻草人, 怨氣好大
笑柒班傻閪不嬲係兩登文化,只係今次樓豬做左傻閪,接受唔到俾人笑,所以上黎開post圍爐

我記得邊個講政府會屈服壓力之下呀嗎

咁你俾到壓力未呀?
咁你俾到壓力未呀?示威未啫?

因為唔夠鬥,所以唔敢屌鳩政府,搵人嚟出氣?
咁得意啦,你又話反政府強制打針強制戴口罩,咁關人乜事呀?

唔係關政府事咩?

咁你屌乜春呀?

唔敢膽屌敢府?人格分裂?
又話自己唔係順民,又唔敢膽屌鳩政府,剩係識批鬥其他人,人格分裂呀?

定幫緊政府主子搞分化呀
最重要嘅就係

傻閪,你係連登屌鳩人有閪用咩,夠僵就出街開咪屌呀嗎

賤種狗

記住呀,唔好戴口罩呀果日,講定個地點出嚟,我call 定人馬嚟搵你聽你屌鳩人啦

大把分化撚啦
無論你承唔承認都好,事實就係政府利用打左針既人做政治籌碼迫害無打針既手足,做左幫兇
咁所以你地無力屌鳩政府,就選擇屌鳩打針嘅人當出氣?

好波

連政府都唔敢屌,屌打針嘅人,政府零壓力
why not both?
事實就係,根本無人理你地班唔打針嘅人現實點過,你地屌鳩佢地又好,佢地現實都生活好好

你地唔打針好撚辛苦, wfc

你地屌鳩完打針嘅人,打針嘅人wfc, 政府零壓力

咁即係點呀?

原來係對住空氣嚟屌呀?
下,咁你屌撚曬兩邊,然後你覺得自己好威?

打針係因為信疫苗果班人又點計呢?佢地自由地選擇打針,又點計呢?
啱,為返工打完一定只可以返工
最緊要係要上連登開post 呃下正評拎優越感
無錯,你都識講係自由選擇,所以佢地要承受佢地選擇既後果
其實無乜人想強制打針,但係你地一切屌鳩返被迫打針但同你地我地一樣理念嘅人

即係點呀?文革式批鬥?

兒登我真係唔覺得意外
係呀,咁佢地有乜後果呀?

佢地得償所願咁打針,你覺得佢地介意d乜呀?
呢d 唔係自然因果關係
呢d 係偏見

btw 你咪繼續鬧囉想知打針人士要點"承受"
好撚驚呀真係
咁咪要承受俾反苗手足屌囉
你可以揀網上零針
你覺得佢地介意咩?

所以先話你地屌鳩空氣咋嗎
總之政府理得你地為咩原因打針啦,總之愈多人數佢就愈多籌碼迫害無打針手足,政府真係多謝哂你地班人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞