(集思廣益)俾精神病鄰居騷擾點算

805 回覆
645 Like 7 Dislike
好似就強制痴線佬終身住青山啦

邊條撚樣話要關注包容痴線佬呢,就要佢住痴線佬格黎
好心 就強制痴線佬終身住青山啦

邊條撚樣話要關注包容痴線佬呢,就要佢住痴線佬格黎
佢係咪一癲就唔識收,係既話激下佢,之後報警話有人情緒失控發癲,拎武器,之後會有警察上黎禁佢去醫院架啦
但你要小心啲囉,同埋如果佢收放自如既話警察都無佢辦法,除非刑事
屋企對面個癡線婆由我細個開始癲
又著旗袍又播佛經
有次出門口 佢用緊漂白水抺地 我經過畀佢屌
但一兩年前有社工跟進 佢食左藥 而家好似無事
濕佢老母臭閪幾獲 濕撚到佢見到你都要掉頭走就啱
消防球,你當係可以滅火嘅精靈球
掉過去就爆開,入面有滅火嘅源料

不過你對手係白卡佬就真係難搞

學到野
屌佢特登強調自己有精神病,真係好撚賤

真痴假痴佢可能自己都唔知

有無得搵社工強行送佢入青山果d
等佢陪下國師
求問裝24 CCTV價錢
有一家癲既話會拋包粉過黎賊贓嫁禍
求自保
佢呢d惡人要惡過佢
最怕佢有時真傻 有時假癲
最實際都係搬

點解人地問題要自己搬,難道你就係失常漢上連登?
消防球,你當係可以滅火嘅精靈球
掉過去就爆開,入面有滅火嘅源料

不過你對手係白卡佬就真係難搞

學到野
屌佢特登強調自己有精神病,真係好撚賤

真痴假痴佢可能自己都唔知

有無得搵社工強行送佢入青山果d
等佢陪下國師

我之前有隻case都係咁,搵極班負責社工都唔撚肯送

利申:社工,但唔係個個社工都可以強送的
濕佢老母臭閪幾獲 濕撚到佢見到你都要掉頭走就啱

同意 反正差佬都唔撚做野架啦 打到佢怕打到佢走 佢又冇證據話你打佢既 班差佬都知佢癲癲地都唔會信佢

小心報警撚
不過依啲情況真係片同相唔少得
樓主其實就係蕭生....
真係好撚憎啲痴線佬
淨係識得攞住自己有病嚟打飛機
屌你老母啦
我都試過樓主嘅經歷

咁我呢d窮撚等派公屋

等左十幾年政府皇恩浩蕩終於有樓

咁就好興奮去睇樓

去到都有問下鄰居前屋主做咩搬走

咁有d有開門,有d就無理我地

咁有開門果一家人就黎搵到錢前屋主搬走

咁我地一家諗住好事黎,就搬左入去住

咁惡夢就開始啦

對面家人原來成家都有精神病

對面女屋主每馮朝早5點就開始拉鐵閘(有時深夜不定時)

嘈醒我成家,我老豆果陣仲要揸車搵食

咁同樓下看更投訴啦,無改善仲要變得更恐怖

我地有人返屋企嘅時候,佢地就會有人開木門

用刀仔敲個鐵閘,更不幸同佢同lift嘅話

佢會恐嚇我地,我痴線嫁,砍人無罪嫁

試過走去我媽做野間麵包店,當住所有客屌我媽話你地唔夠我地玩嫁(跟蹤我媽返工)

咁最終我地係搵房處投訴

佢地好快安排我地搬去其他地方

但好快都要兩年幾(呢段時間我明白樓主日日都擔驚受怕嘅生活)

成家都有精神病真係好癲!

我果時得小三

我最驚就係返學同放學嘅時候

佢地會唔會突然衝出黎砍死我

我媽果時膽心到成日喊

屋企有老有嫩怕兩個大人返左工佢地爆門入黎

最癲嘅一次係佢地成家拎曬刀,士巴拿敲我地門

好彩係夜晚大人係屋企,嚇到我地即刻報警

但警察嚟到佢地又扮正常,話我地成日騷擾佢地

嘩屌成家一齊真係好撚癲
痴線佬根本就同一個計時炸彈冇分別
邊個大愛撚提出要班危害他人人生安全融入社會?
叫班痴線佬搬去佢地度啦
幫推我都被痴線佬騷擾左好多年,報警都搞唔掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞