(集思廣益)俾精神病鄰居騷擾點算

805 回覆
645 Like 7 Dislike
樓主正宗連登仔,網上兇狠現實肴撚,個傻佬見你咁撚廢一屌就全家縮撚埋,怕咩玩野,你係男人佢一上黎打拎埋棍同你老豆衝出去打佢一獲啦,猶差都係當糾紛,真係落口供帶埋律師去

利申:發夢見到親戚試過
24小時 youtube live你門口個cam
佢再搞事全球人類一齊同時睇到
到時黑警冇得唔做野

知道
趁樓價高, 賣左租盈翠半島,
過幾年樓價爆, 半價買番附近
一舉2得

層樓係長輩買,唔賣得
痴線真係好恐怖
一句精神病真係佢大哂

屌真係屈機
垃圾香港政府

拎白卡唔係無敵
有精神病紀錄嘅人係容易啲搵醫生批佢再入院

至於點搞佢呢,就視乎樓主要唔要告佢
如果堅持告佢嘅就繼續999,裝CCTV,但要預耐啲先搞得耐
唔堅持告佢嘅就直接call白車話有人精神病發,有暴力行為,會快啲入院

咁如果想佢盡快消失既話唔告佢反而仲好?
以前都試過樓下住左個傻婆一時送糖俾我食之後就屌鳩我偷佢啲糖,又成日話我地(住佢樓上)嘈住佢又係證明唔到咩聲,個傻婆仲要有一日吹雞叫唒啲黑社會黎恐嚇我地唔好再搞佢 最後啲警黎到個傻婆又話冇事之後我地成家都搬走左

好彩啲糖入面無刀片
好多人唔識用滅火筒,你買幾支sat119仲好過

乾粉式一可以滅火,
二可以噴癲佬令佢短暫失去視力
三, 個筒係鋼黎, 噴完仲可以用黎打柒佢 (生命攸關之時)

最重要係, 唔用放係度時,
黑警又唔可以話係攻擊性武器, 唔拉得我

明未?

重點係好多人唔識點噴 ,無上過堂既人亂鳩咁噴,2樣買齊就最好
起碼樓主唔係屋企佢屋企人可以用滅火彈或sat119救火
明未?

明明明,多謝你
一定會兩樣執齊再上網學埋點用
呢啲買定租?
租就搬啦

買左
或者再搵地方租
只要你痴線得過佢, 你就贏
痴線真係好恐怖
一句精神病真係佢大哂

屌真係屈機
垃圾香港政府

拎白卡唔係無敵

唔堅持告佢嘅就直接call白車話有人精神病發,有暴力行為,會快啲入院

入院冇耐咪出返黎

再捉佢入去得唔得
樓主撐住啊 唔好比個痴線佬逼到癲左同化左
你一個正常人唔夠佢癲

我相信自己就算癲左都唔會有攻擊性
只係而家個人精神極緊張,小小聲我已經係嚇到痴肺
夜晚完全訓唔著
有無睇算死草

屌,有精神病嘅人又唔願接受治療嘅應該強制捉去試藥

無錯,好過用動物
動物先係無辜的
搵區議員啦,同埋報料比蘋屌

蘋果好似好多人報,驚唔夠爆佢唔理我地
同情樓主

屋企裝修試過得罪鄰居 日日俾佢言語上騷擾 依家無野

本身屋企都想裝修,而家完全放棄左無做過
真係怕撚左佢
小心佢夜晚放火
以前都試過樓下住左個傻婆一時送糖俾我食之後就屌鳩我偷佢啲糖,又成日話我地(住佢樓上)嘈住佢又係證明唔到咩聲,個傻婆仲要有一日吹雞叫唒啲黑社會黎恐嚇我地唔好再搞佢 最後啲警太黎到個傻婆又話冇事之後我地成家都搬走左

吹埋雞tim
如果無搬走都唔知點算
留明
樓主住公屋?好多痴線佬

樓主好似係居屋
如果公屋遇到痴線佬先係最慘

係居屋
公屋唔係先好咩?可以調走條仆街或者調走自己

公屋好難調架

你要代入房署公墓員既立場:
「難得有人住緊問題單位, 又未死得, 有事都係黑警既事
我做調遷就係我既事... 又要幫你搵新單位, 又要搵人調過黎
個癲佬係度, 邊有人調過黎? 過到黎個問題都係存在, 咪又要調過?
調個癲佬仲難, 佢癲架喎, 我去同佢講要佢調? 容乜易斬埋我?
我唔好去嘆下茶?」

大概係咁...

咩原來咁撚仆街
咁即係其實一遇上呢d仆街其實住咩都係一9樣
除非有錢就自己搬走

呢啲時候人際網絡就好重要 我屋企(公屋)係人地搬走唔要先有得調

利伸: 搬之前老母俾隔離道友/痴線佬跟蹤

點解要跟蹤佢
痴線佬真係好恐怖
幻聽
痴線真係好恐怖
一句精神病真係佢大哂

屌真係屈機
垃圾香港政府

拎白卡唔係無敵

入院冇耐咪出返黎

你告得入佢都只係幫佢加多件案底
佢又冇工開,根本唔會驚
住院時間又唔見得會耐咗
咁不如直接快快手送佢入去先,費時夜長夢多

有咩罪可以令佢坐耐d,除左謀殺之外
祝樓主早日擺脫癲佬
希望你今晚訓教唔會聞到燶味啦
下次報警建議差佬摷吓佢屋企有冇毒品
隊嘢隊到short咗話唔定

屌佢次次都好撚驚人入佢屋企咁
我地都懷疑過佢屋企應該有唔見得光既野
但同過d死差佬講,佢地又話唔可以亂咁入去搜
趁樓價高, 賣左租盈翠半島,
過幾年樓價爆, 半價買番附近
一舉2得

開始加息

趁價高賣都可能係好事

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞