(集思廣益)俾精神病鄰居騷擾點算

805 回覆
645 Like 7 Dislike
樓主妳個名

全句應該係“希望d死癲佬快d俾人拉哂入青山“
如果你有心捉佢去鴨寮街買電子防盗眼
有2個mode 有人行過先拍片
或24小時錄影
裝落大門隻眼仔度

如果想要阻嚇作用就買cam裝係鐵閘上面

佢知我地有裝cam嫁,阻嚇唔到佢
而家有一隻就係有人接近就會拍片
冇做野 有high野 但又有樓得嚟又唔係貴樓
好大機會係撈偏 有黑底

應該係母幹/父幹,好耐之前買落既居屋
同我地屋企一樣

係父母幹咁有錢可以唔洗做
點會係住居屋?即係富貴極有限
又冇翻工 咁要幾多錢先夠佢隊野隊到傻?
但佢重可以一個人住而唔係賣樓搬細屋填氹
咁即係重有餘力支撐到坐食山崩嘅錢啦
咁懷疑佢有偏門收入好合理

我覺得佢係攞公援
佢之前同條女住,但條女好似走撚左而家又同呀媽住
呀媽養佢+間屋係呀媽名(估計)
看更話次次見佢一落街永遠就係買哂一大袋二大袋杯面即食面個d,
唔食哂都唔會死落街買
傷人最快入charge
建議你獻頭
逆向思維
同佢做fd有冇得諗?
真係fd左應該唔會再搞你

有試過,個陣同佢條女傾計有嘗試過R水吹拉近距離
但而家條女好似都走撚埋

佢病情只會更嚴重

我懷疑係條女走撚左搞到佢個日上黎發癲
睇樓主口述 條友似係有精神分裂
又有幻聽又妄想咁
唔早d入院遲早出事
Btw 除左真係拍片 999之外
樓主都係買定6棍自保啦 出入門口小心d
精神病個d人發起癲上黎 6 7條友都禁唔住
以前樓上 都有個痴線佬 週不時騷擾我哋, 不過有一日佢捽死咗 就從此 天下太平

恭喜你
逆向思維
同佢做fd有冇得諗?
真係fd左應該唔會再搞你

有試過,個陣同佢條女傾計有嘗試過R水吹拉近距離
但而家條女好似都走撚埋

驚唔驚佢無條女發癲搞鳩你

我覺得就係因為條女走撚左6月頭先上黎搞事
試下問痴線佬啲同層索下料

利申 無追post勿屌
祝你平安無事,不過我覺得最好搬走,始終安全最重要。不過依家賣樓都唔知住邊好,租俾人又驚會有“麻煩野”。總之小心啦
其實既然痴線佬分左手,有無得叫條女做證人之類
利申9up

但我唔肯定係咪真係分左
你都知5p既感情世界係好複雜
假設你講既屬實,而條友又真係顛,你仲想搞鳩返佢?佢一定第一個認定你到時上黎斬撚死你啦,仲話想搞鳩返佢,你正常人點同顛佬玩呀,鳩下鳩下咁。打多幾次電話,係啲差佬面前屌下,拍下片俾差佬睇,又話條女吸毒。最緊要你裝返道勁啲既門,出入小心啲。
睇得出樓主好撚驚
好彩住
任何類型既樓都無撞過呢挺痴線佬
希望樓主最後可以逼到條癲佬入青山
樓主正宗連登仔,網上兇狠現實肴撚,個傻佬見你咁撚廢一屌就全家縮撚埋,怕咩玩野,你係男人佢一上黎打拎埋棍同你老豆衝出去打佢一獲啦,猶差都係當糾紛,真係落口供帶埋律師去

利申:發夢見到親戚試過

唔好意思,如果我係男人真係打撚左佢好耐
但我唔係
同埋無老豆
小心佢夜晚放火

而家每晚都失眠訓得好差
下次打完999叫佢出埋白車話有人受傷,白車到左送埋佢入醫院應該好快會轉介去青山
幻聽

應該有埋幻覺,佢話見到我地係窗出門討論同偷聽佢地私生活
希望你今晚訓教唔會聞到燶味啦

屌訓醒發現自己熟撚左
祝樓主早日擺脫癲佬

多謝你
樓主,淨報警冇用,要叫埋白車送佢入急證室俾醫生睇下,有需要就送入精神病院
痴線真係好恐怖
一句精神病真係佢大哂

屌真係屈機
垃圾香港政府

拎白卡唔係無敵
有精神病紀錄嘅人係容易啲搵醫生批佢再入院

至於點搞佢呢,就視乎樓主要唔要告佢
如果堅持告佢嘅就繼續999,裝CCTV,但要預耐啲先搞得耐
唔堅持告佢嘅就直接call白車話有人精神病發,有暴力行為,會快啲入院

入院冇耐咪出返黎

你告得入佢都只係幫佢加多件案底
佢又冇工開,根本唔會驚
住院時間又唔見得會耐咗
咁不如直接快快手送佢入去先,費時夜長夢多

有咩罪可以令佢坐耐d,除左謀殺之外

縱火

傷人最快入charge
建議你獻頭

如果必要時我真係會
睇樓主口述 條友似係有精神分裂
又有幻聽又妄想咁
唔早d入院遲早出事
Btw 除左真係拍片 999之外
樓主都係買定6棍自保啦 出入門口小心d
精神病個d人發起癲上黎 6 7條友都禁唔住

佢呢d好明顯又係唔肯乖乖地食藥
我大份過佢,希望到時可以責撚暈佢
慘 呢d手尾長

一係鬥惡 拎碌棍出去打柒佢

一係迫差佬告佢

不過前面應該有人講過哂 自己睇路啦
推。。我屋企有個又係癲既日日係到俾說話我聽。。真係好騷擾,但我個個係屋企人所以冇計
學返幾招旁身啊!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞