(集思廣益)俾精神病鄰居騷擾點算

805 回覆
645 Like 7 Dislike
對付痴線只可以痴過佢

可以搵區議員同睇醫生留底話乜柒精神緊張數騷擾。到時機差唔多就爆seed條友。跟住話自己乜都唔記得。

利申 : 9up
嘩屌,小心啲呀巴打,水滅火筒熄唔到燃液體火,要買泡沫果種

between你應該趁佢整爛個鐵閘時用手機拍低,要影低佢個樣,依個證據已經好足

利申:鳩噏

咁滅火筒得唔得?
個陣真係太撚驚同埋無心理準備,反應唔切
(唔好屌我男人老狗都咁細膽,我唔係

好多款:
http://www.hkfsd.gov.hk/eng/source/notices/fe_pamphlet.pdf

係咪考慮乾粉式滅火筒?
危急時噴黎防衛都得

唔該哂你
樓主20分鐘冇出現了
其實政府對班痴線佬真係好不負責任
一句想佢地融入社會就放哂佢地岀嚟唔撚理
搞到佢地成日周圍搞鳩人
唔去覆診又唔撚理
之前地鐵單野又係咁
推 青衣?

係,我有轉貼去青衣page

長發嗰頭?
fb有冇樣睇
俾大家防範下都好

我有,但有巴打叫我唔好公開佢個人資料

一係私底下發夢個陣俾你?

send to

gpt35911@tqosi.com

my 10分鐘信箱

??

10分鐘信箱係咩意思 ??
有無tg
搵東張西望/蘋果搞

東張西望係下一步 部署緊

你要影到片, 傳媒先會跟

放上YOUTUBE? 迫黑警做野?

我相信條癲佬唔會忍到好耐
可能過幾個月肯定又搞9我地一次
痴撚線

條仆街真係痴撚線
如果係租私人樓,
就長遠計, 都係搬

白咭真係無得輸
好難搞...

最慘係居屋,屋企人好耐之前已經供斷左
如果真係再有事既話可能真係要租樓住

屋企人租住其他地方住
再搞攞撚哂baseball 棍
fb有冇樣睇
俾大家防範下都好

我有,但有巴打叫我唔好公開佢個人資料

一係私底下發夢個陣俾你?

send to

gpt35911@tqosi.com

my 10分鐘信箱

??

10分鐘信箱係咩意思 ??
有無tg

Email address十分鐘後自己delete. 唔會留底

要玩野就醒D
建議你唔好比任何對方嘅個人資料人住
消防球,你當係可以滅火嘅精靈球
掉過去就爆開,入面有滅火嘅源料

不過你對手係白卡佬就真係難搞

學到野
屌佢特登強調自己有精神病,真係好撚賤
痴撚線
嘩屌,小心啲呀巴打,水滅火筒熄唔到燃液體火,要買泡沫果種

between你應該趁佢整爛個鐵閘時用手機拍低,要影低佢個樣,依個證據已經好足

利申:鳩噏

咁滅火筒得唔得?
個陣真係太撚驚同埋無心理準備,反應唔切
(唔好屌我男人老狗都咁細膽,我唔係

好多款:
http://www.hkfsd.gov.hk/eng/source/notices/fe_pamphlet.pdf

係咪考慮乾粉式滅火筒?
危急時噴黎防衛都得

二氧化碳泡沫同乾粉都得
千祈唔好買水,好擔心巴打

多謝哂你地
假設你要搵警犬幫手,你切記不要公開對方所有私人資料 (疑點利益歸於被告)

知道 多謝你

仲有裝cam set好d角度 唔好影到人地屋企 比位人地入

我屋企係 門框左右上角 對角cam住自己個門口

我裝左係對面鄰居個門口對住我地
(有問過鄰居得佢同意)

你裝無線 即係玩自己姐
電源係用咩電?
無得24 小時 死左想搵黑警幫你報仇都麻煩啦

乾電插電芯
我個cam其實係一有人(或者野)接近個範圍以內就會開始自動錄影
同埋可以即刻sd去gmail / wtsapp
應該算有用掛

裝多個有線啦
萬一 無線無電 真係喊都無謂

上次就係
但有線點穿入牆?我淨係見過d家用式先可以有線

最靚咪走線入屋

最方便咪係門框頂 鑽1個1蚊銀大小既窿 然後將lan線+電源線係個窿入屋
係無咁美觀架啦
但方便同 24小時有電
我屋企個舊除左大廈無電 都會長開
你痴線過佢就得架啦

佢如果再搞多我一次我真係癲
最多攬住一齊死

要癲過佢

到時我都俾佢搞有精神病
大家都有張白卡跟身,睇下邊個驚邊個
啟晴邨傻佬斬人俾差人射低仲記憶猷新

香港其實真係要監管下d痴線佬
樓主噪音滋擾人又唔認都算
仲要見人地條女正就搞鳩人地條女
報警屈鳩人差人唔受理都算
就放人上連登
垃圾樓主正仆術抵撚死
淋油都無咁驚, 我驚佢下次淋火水

油漆易燃架,有天拿水

屌佢老母
到而家都未抹得哂

淋番佢

條仆街長期係屋企唔返工,好難
喪過佢咪得

有錢冇難事

如果我有錢我會搬左先
比我就下次報驚 有救命叫救命 有生命危險 講定個癲佬有攻擊性武器 死都頂到警犬上嚟 等警犬親眼望
裝Cam24小時錄影 用濕電Cam 唔夠長就用拖板 警犬親眼望唔到都播比佢睇 正式要求佢落簿拎返去做證據 佢唔拎就去警署 警署唔拎就去灣仔警察總部
啟晴邨傻佬斬人俾差人射低仲記憶猷新

呢單真係極痴線, 佢仲買到支黑鎗:
http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20140602/18741521

痴撚線癲佬係香港真係打橫行
識得有手足忍唔住打柒咗個痴線佬,搞到一身蟻

記得保持冷靜

上次差佬拉佢個陣我都差d忍唔住,好彩屋企人拉住我
幫推

多謝你
識得有手足忍唔住打柒咗個痴線佬,搞到一身蟻

記得保持冷靜

佢白咭係好難咁搞

對付爛仔先可以打柒佢

條友係白卡+過期5p爛仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞