(集思廣益)俾精神病鄰居騷擾點算

805 回覆
645 Like 7 Dislike
睇個勢似係high冰high到思考覺失調嗰啲

我同十個講十個都覺得係
垃圾樓主食唔到人地條女就屈埋人地條女係道友
又屈人精神病玩人格謀殺

我屌你老母我使唔撚使搞到自己屋企咁撚樣去屈佢呀?
小學雞咪撚學人上forum啦
死返去做你既暑期功課啦on9仔
緊急收佢入院 因為傷害其他人 試下搵區議員 or 警察 你影既memo都係好好證據
老母以前做公屋看更都話見過唔少
最勁係拎刀斬門,然後又係解決唔到

.... 我都諗唔到可以點解決
係香港地 幾百萬一層樓都仲有咁撚多手尾跟 真係唔知講咩好

來生不做香港人
樓主住公屋?好多痴線佬

樓主好似係居屋
如果公屋遇到痴線佬先係最慘

係居屋
公屋唔係先好咩?可以調走條仆街或者調走自己

公屋好難調架

你要代入房署公墓員既立場:
「難得有人住緊問題單位, 又未死得, 有事都係黑警既事
我做調遷就係我既事... 又要幫你搵新單位, 又要搵人調過黎
個癲佬係度, 邊有人調過黎? 過到黎個問題都係存在, 咪又要調過?
調個癲佬仲難, 佢癲架喎, 我去同佢講要佢調? 容乜易斬埋我?
我唔好去嘆下茶?」

大概係咁...

咩原來咁撚仆街
咁即係其實一遇上呢d仆街其實住咩都係一9樣
除非有錢就自己搬走
巴打要小心
我覺得有必要買野黎自衛
得枝棒球棍邊夠
1. 裝cam影門外
2. 故意整聲引佢上黎
3. 等佢整爛門,扮唔理佢,唔好阻止佢
4. 暗中報警
5. 差佬上黎斷正,片交比法庭
6. Done
搵東張西望/蘋果搞

東張西望係下一步 部署緊

你要影到片, 傳媒先會跟

放上YOUTUBE? 迫黑警做野?

我相信條癲佬唔會忍到好耐
可能過幾個月肯定又搞9我地一次

最緊要你個cam有錄影,到佢下次搞你時就有証據。到時記住,如果黑警上到嚟同你講咩一場鄰居,俾次機會佢嗰啲廢話時,要企硬,一定要追究,因為睇你嘅情況最起碼都可以拉佢刑毀。
利申,前黑警

知道
已經俾左好多次機會,之前都係諗住一場鄰居先無搞大佢
如果唔係晨早打柒左佢
痴線真係好恐怖
一句精神病真係佢大哂

屌真係屈機
垃圾香港政府
消防球,你當係可以滅火嘅精靈球
掉過去就爆開,入面有滅火嘅源料

不過你對手係白卡佬就真係難搞

學到野
屌佢特登強調自己有精神病,真係好撚賤

真痴假痴佢可能自己都唔知
逆向思維
同佢做fd有冇得諗?
真係fd左應該唔會再搞你
既然好聲好氣唔得就告鳩佢啦, 你應該拍晒片吧。
痴線佬洗撚同佢客氣, 講真你繼續行軟路線佢一樣會襲擊你, 你同你屋企人小心啲好
好恐怖
裝多個cam係屋企 佢一發癲話你地嘈 仲可以比埋證據黑警 你地只係坐定定 睇電視同打機

利申:9up
樓主噪音滋擾人又唔認都算
仲要見人地條女正就搞鳩人地條女
報警屈鳩人差人唔受理都算
就放人上連登
垃圾樓主正仆術抵撚死

屌你老母假膠死撚返出去啦
你係咪樓下條仆街本人啊?
你有種既而家上黎當面對質 拎證據出黎呀仆你個臭街陷家產
我祝你老豆俾車車撚死
老母俾狗輪姦屌死

樓豬都唔方好人啦
自己咒人有意外
真係報應黎
裝完cctv之後 當然係要真係發出滋擾聲 等佢黎搞事時 就有證有據 ,當然呢d騷擾聲要係合法時間進行。因為騷擾聲上來破壞搞事 點講都講唔去呱?

唔係好明
佢每次騷擾我地d聲(即係震樓神器)個d我地都有錄低
但d警犬都係唔撚理話只會當糾紛,叫我地私底下解決算
佢話我地騷擾佢個d聲佢又從來都無證據過

最撚搞笑係上個禮拜我地搬走左幾日
佢又學我地報警話我地又嘈佢,但我地搬走左屋企根本無人
d警犬事後打俾我地,都話落到佢屋企根本就無聲
冇做野 有high野 但又有樓得嚟又唔係貴樓
好大機會係撈偏 有黑底

應該係母幹/父幹,好耐之前買落既居屋
同我地屋企一樣
人善被人欺呀
俾啲教訓佢啦
留明幫推~
希望你早日擺脫癡線佬騷擾

多謝你
希望在明天
推上報

推到有人幫我地收屍
想問下邊到買Cam會好啲?
我都有類似情況

我係黃金買
巴打共勉之
白卡佬基本盤已經贏左7成

白卡佬死全家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞