(集思廣益)俾精神病鄰居騷擾點算

805 回覆
645 Like 7 Dislike
消防球,你當係可以滅火嘅精靈球
掉過去就爆開,入面有滅火嘅源料

不過你對手係白卡佬就真係難搞
嘩屌,小心啲呀巴打,水滅火筒熄唔到燃液體火,要買泡沫果種

between你應該趁佢整爛個鐵閘時用手機拍低,要影低佢個樣,依個證據已經好足

利申:鳩噏

咁滅火筒得唔得?
個陣真係太撚驚同埋無心理準備,反應唔切
(唔好屌我男人老狗都咁細膽,我唔係

好多款:
http://www.hkfsd.gov.hk/eng/source/notices/fe_pamphlet.pdf

係咪考慮乾粉式滅火筒?
危急時噴黎防衛都得

二氧化碳泡沫同乾粉都得
千祈唔好買水,好擔心巴打
你痴線過佢就得架啦

佢如果再搞多我一次我真係癲
最多攬住一齊死

要癲過佢
喪過佢咪得
淋油都無咁驚, 我驚佢下次淋火水

油漆易燃架,有天拿水

屌佢老母
到而家都未抹得哂

淋番佢
喪過佢咪得

有錢冇難事
識得有手足忍唔住打柒咗個痴線佬,搞到一身蟻

記得保持冷靜
幫推
lm
樓主住公屋?好多痴線佬

樓主好似係居屋
如果公屋遇到痴線佬先係最慘
巴打個case同我未搬之前好似
但佢仲未玩到淋白油

雖然佢都有用錘仔敲打自己個天花板
試下裝cam囉

裝左 上次個cam唔爭氣無電 仆街

我屋企門口都有裝cam
係牆邊鑽個細窿 入lan線&電源線用濕電
呢d錢無得慳架啦

我個係無線 如果佢想既話可以就咁拎走tim
不過會錄低左佢個狗樣

告佢偷野解決唔到件事

我咁大個人都未試過咁想一個人死,佢死就一天都光哂

樓主殺意已起
我fd 之前都試過
仲以被跟蹤知道佢架車泊邊 打爆晒佢架車既玻璃
警察又係唔係點做野
之後車都泊到老遠避佢
有痴線鄰居真係好得人驚
差佬唔會理你架啦,
你要自保就買定石灰粉,胡椒噴霧犯法,
奪取佢既視力,下三流招係最有效
樓主要向最壞情況作打算,
唔係諗埋咩點樣唔刺激條癲佬,
癲佬所有行為唔可以預測,
點樣係衝突發生佔盡上風先係你目標
上youtube睇定自衛既招式啦
認真嘅,出街番歸留意四周,唔好玩手機
我又遇過個癲婆
細個個陣明明坐係度做緊功課會成日無啦啦係樓下嗌上嚟叫我唔好再跳 揼地之類 又爆曬粗咁
有次我同老母凖備出門佢無啦啦上嚟話我屋裝修搞到佢啲碗碗碟碟震曬
但我屋根本無裝修 亦唔知地震嘅來源係邊 我自己都feel唔到 之後佢望到我屋正常就走咗
我地有揾過保安管理處搞 得問之下原來佢有精神病
聽老母講佢屋啲窗長期閂實曬
再後尾就變返風平浪靜 因為候癲婆死咗了
Aa膠塞鎖鑰窿從來都係絕招
精神病都有女

物以累聚啫
推 青衣?

係,我有轉貼去青衣page
其實政府對班痴線佬真係好不負責任
一句想佢地融入社會就放哂佢地岀撚理
搞到佢地成日周圍搞鳩人
唔去覆診又唔撚理
之前地鐵單野又係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞