(集思廣益)俾精神病鄰居騷擾點算

805 回覆
645 Like 7 Dislike
係咪真係有精神病紀錄?
係嘰話佢想自殺試下
樓主噪音滋擾人又唔認都算
仲要見人地條女正就搞鳩人地條女
報警屈鳩人差人唔受理都算
就放人上連登
垃圾樓主正仆術抵撚死

出現了
樓主住公屋?好多痴線佬

居屋 如果公屋神早調遷左
樓主住公屋?好多痴線佬

樓主好似係居屋
如果公屋遇到痴線佬先係最慘

係居屋
公屋唔係先好咩?可以調走條仆街或者調走自己
睇個勢似係high冰high到思考覺失調嗰啲
垃圾樓主食唔到人地條女就屈埋人地條女係道友
又屈人精神病玩人格謀殺
巴打個case同我未搬之前好似
但佢仲未玩到淋白油

雖然佢都有用錘仔敲打自己個天花板

我有時真係唔撚明佢地點解要咁做 咪又係玩9自己
講嘈佢肯定嘈過我地,自己天花板又會搞到爛哂
試下裝cam囉

裝左 上次個cam唔爭氣無電 仆街

我屋企門口都有裝cam
係牆邊鑽個細窿 入lan線&電源線用濕電
呢d錢無得慳架啦

我個係無線 如果佢想既話可以就咁拎走tim
不過會錄低左佢個狗樣

告佢偷野解決唔到件事

我咁大個人都未試過咁想一個人死,佢死就一天都光哂

樓主殺意已起

想佢有意外 我唔夠薑親自落手
老母以前做公屋看更都話見過唔少
最勁係拎刀斬門,然後又係解決唔到
我fd 之前都試過
仲以被跟蹤知道佢架車泊邊 打爆晒佢架車既玻璃
警察又係唔係點做野
之後車都泊到老遠避佢
有痴線鄰居真係好得人驚

咁撚仆街!!!
肯定肉痛死 自己愛車俾人咁搞法
再一次詛咒痴線佬快d俾人拉哂入青山
差佬唔會理你架啦,
你要自保就買定石灰粉,胡椒噴霧犯法,
奪取佢既視力,下三流招係最有效
樓主要向最壞情況作打算,
唔係諗埋咩點樣唔刺激條癲佬,
癲佬所有行為唔可以預測,
點樣係衝突發生佔盡上風先係你目標
上youtube睇定自衛既招式啦

知道
我都覺得對住呢d人唔可以用正常人手段對付佢
唔需要仁慈 先撩者賤
樓主住公屋?好多痴線佬

樓主好似係居屋
如果公屋遇到痴線佬先係最慘

公屋真係超難搞, 係難搞之極級

我細嗰公屋, 聽返我阿媽講,
我仲係學緊行時, 樓下有無痴線婆, 成日無端端上黎, 隔住鐵閘吐口水入黎
激到我阿媽震, 完全搞佢唔掂

不過好好彩, 數個月後, 個痴線婆就過馬路被貨車撞死左

你最尾個句真係一個完美結局
我仍然相信呢個世界係有報應
認真嘅,出街番歸留意四周,唔好玩手機

而家真係唔敢,成個人精神緊張到就黎崩潰
係香港地 幾百萬一層樓都仲有咁撚多手尾跟 真係唔知講咩好
搵東張西望/蘋果搞

東張西望係下一步 部署緊

你要影到片, 傳媒先會跟

放上YOUTUBE? 迫黑警做野?

我相信條癲佬唔會忍到好耐
可能過幾個月肯定又搞9我地一次

最緊要你個cam有錄影,到佢下次搞你時就有証據。到時記住,如果黑警上到嚟同你講咩一場鄰居,俾次機會佢嗰啲廢話時,要企硬,一定要追究,因為睇你嘅情況最起碼都可以拉佢刑毀。
利申,前黑警
痴線真係好恐怖
一句精神病真係佢大哂
你附近d鄰居知唔知?
下次佢上黎你記大叫救命,嘈醒d鄰居
可以買埋防狼噴霧,有咩事都可以噴佢眼
我有朋友遇到個仲癲,試過揸刀上黎斬鐵閘

防狼噴霧 當攻擊性武器

香港法律係on9

用辣油噴眼有冇得諗
裝完cctv之後 當然係要真係發出滋擾聲 等佢黎搞事時 就有證有據 ,當然呢d騷擾聲要係合法時間進行。因為騷擾聲上來破壞搞事 點講都講唔去呱?
冇做野 有high野 但又有樓得嚟又唔係貴樓
好大機會係撈偏 有黑底
我又遇過個癲婆
細個個陣明明坐係度做緊功課會成日無啦啦係樓下嗌上嚟叫我唔好再跳 揼地之類 又爆曬粗咁
有次我同老母凖備出門佢無啦啦上嚟話我屋裝修搞到佢啲碗碗碟碟震曬
但我屋根本無裝修 亦唔知地震嘅來源係邊 我自己都feel唔到 之後佢望到我屋正常就走咗
我地有揾過保安管理處搞 得問之下原來佢有精神病
聽老母講佢屋啲窗長期閂實曬
再後尾就變返風平浪靜 因為候癲婆死咗了

係呀係呀條仆街都有話我地成日特登大大力揼地
但我地屋企又無小朋友,邊有咁得閒揼佢地
你既結尾令我繼續保持一絲希望
Aa膠塞鎖鑰窿從來都係絕招

佢就係搞到我地鎖鑰窿插唔撚到
精神病都有女

物以累聚啫

無錯,連登仔一定唔會屌得落
皮膚極差面超黃同埋典型道友樣
巴打個case同我未搬之前好似
但佢仲未玩到淋白油

雖然佢都有用錘仔敲打自己個天花板

我有時真係唔撚明佢地點解要咁做 咪又係玩9自己
講嘈佢肯定嘈過我地,自己天花板又會搞到爛哂

咪臭係。
癡線佬真係痴線佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞