(集思廣益)俾精神病鄰居騷擾點算

805 回覆
645 Like 7 Dislike
鴨記好似好多cctv賣

係呀,都有去過個頭搵
24小時 youtube live你門口個cam
佢再搞事全球人類一齊同時睇到
到時黑警冇得唔做野
推 青衣?

係,我有轉貼去青衣page

長發嗰頭?

無錯
其實我都同自爆無咩分別

仲要為你係將軍澳

將軍澳,不了
i am watching you

????
痴線真係好恐怖
一句精神病真係佢大哂

屌真係屈機
垃圾香港政府

拎白卡唔係無敵
有精神病紀錄嘅人係容易啲搵醫生批佢再入院

至於點搞佢呢,就視乎樓主要唔要告佢
如果堅持告佢嘅就繼續999,裝CCTV,但要預耐啲先搞得耐
唔堅持告佢嘅就直接call白車話有人精神病發,有暴力行為,會快啲入院
鴨記好似好多cctv賣

針頭果隻呢?

其實我唔係好明針頭個d點運行
有上淘寶搵過下

謝謝你
呢啲買定租?
租就搬啦
建議你唔好比任何對方嘅個人資料人住

知道 我驚佢有睇po特登陰9我

係驚佢有妄想症嘅話
你做呢啲野會加深同刺激到佢嘅妄想
隨時同你有殺冇賠

我諗去到呢一刻佢已經幻想緊我地好多野
所以我都po哂上黎豁出去算
認真
樓主如果夠膽嘅,下次佢上黎唔好畀佢走
直接打999話有人精神失常行使暴力,無法控制
到時就有白車送佢入院㗎啦

我有諗過...
到時同佢硬碰硬
痴線真係好恐怖
一句精神病真係佢大哂

屌真係屈機
垃圾香港政府

拎白卡唔係無敵
有精神病紀錄嘅人係容易啲搵醫生批佢再入院

至於點搞佢呢,就視乎樓主要唔要告佢
如果堅持告佢嘅就繼續999,裝CCTV,但要預耐啲先搞得耐
唔堅持告佢嘅就直接call白車話有人精神病發,有暴力行為,會快啲入院

入院冇耐咪出返黎
好多人唔識用滅火筒,你買幾支sat119仲好過

上網會唔會有教學
有無睇算死草
基本上係香港有白卡=無敵開無雙都無事

最多坐精神病監 過一排就出返黎

所以樓主
搬吧啦

我都好想搬
精神病既真係好難搞...

正一死賤種
搵區議員啦,同埋報料比蘋屌
搵區議員啦,同埋報料比蘋果
當然,警犬黎到既時候佢已經走撚左 之後都有拉過佢,但係好撚快就保釋返出黎,感覺上d死警犬都係不了了之

咁黑警有無話比你知落左乜charge?

照理就刑事毁壞,
等上庭, 照理入到罪, 就判醫院令,
入去青山留院

咁黑警比保釋, 就可能係等上庭

警犬話係刑事毀壞,但有朋友識Law既話因為當時無第三者(人證)
cctv又錄唔到,可能都告唔入
聽到個下真係灰撚哂

都未必入唔到
睇條友同黑警落口供時, 有無招認到係自己刑毁, 份口供可以呈堂做證據

咁你裝返CCTV未?

點會咁蠢走去認

佢個下又真係蠢撚到有認左,呀sir同返我地講
但唔知會唔會落口供個陣又唔認
同情樓主

屋企裝修試過得罪鄰居 日日俾佢言語上騷擾 依家無野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞