(集思廣益)俾精神病鄰居騷擾點算

805 回覆
645 Like 7 Dislike
樓望又幾好心機覆哂
樓主係女?

我第一次開po,原來覆po都幾辛苦
但真心多謝咁多位巴絲無以為報,唯有逐個覆多謝佢地

垃圾人定律
無必要自貶身價都d垃圾人比較
只能一直報警

煩到d差佬肯做野為止
做啲痴線過條友嘅嘢就得
唔明可以上嚟問
連登都幾多痴線佬

有可能佢都有上連登
不過可能性唔大
真係多痴線佬

附近總有一個半個
香港真係好多痴線佬/婆
之前試過比人搞,最後忍無可忍買左罐天拿水係佢門口倒入去。最後無再比人搞。

利申:發夢果陣
香港真係好多痴線佬/婆

之前試過比人搞,最後忍無可忍買左罐天拿水係佢門口倒入去。最後無再比人搞。

樓主又幾好心機覆哂
樓主係女?

留個contact等我保護你

發夢諗下好啦
祝佢比天收
樓望又幾好心機覆哂
樓主係女?

最好唔好咁誠實答係女
依度痴線佬唔比出邊少
唉 好明樓主個種壓力
我都試過比痴線佬跟蹤
最近公司附近既另一間公司既一個蝻成日收工望入黎我公司望我
又試過係到等我 同我講野
好撚驚
係咪5x-6x歲行一條街每行幾步回頭望返後面個d?

邊度有
細個屋企都試過.. 都係話我地嘈到佢, 有一日仲放屎係我地門口..
屋企人洗左幾耐 之後報警,都係冇用,只係叫我地留意多D,小心D咁
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20170628&s=10829391&a=56885158
【動畫】【噪音血案】天恩邨兩男互毆 1人頸中刀危殆

樓主
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20170628&s=10829391&a=56885158
【動畫】【噪音血案】天恩邨兩男互毆 1人頸中刀危殆

樓主

RIP
攻擊就係最好既防守

佢話嘈,就真係嘈佢日日推登仔,佢一上黎即報警,走左又黎過,條友失去理智好快做出d癲野
細個屋企都試過.. 都係話我地嘈到佢, 有一日仲放屎係我地門口..
屋企人洗左幾耐 之後報警,都係冇用,只係叫我地留意多D,小心D咁

好慘
樓主真係小心變觀龍樓果單癲佬放火燒全家
留名
屌香港收收埋埋究竟有幾多癲佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞